icon

Dá sa zaplatiť daň za dom elektronicky?

21. máj 2024

Dobrý deň, dá sa aj elektronicky zaplatiť daň, domu, lebo naša starostka dennodenne nie je na úrade a volám no nedvíha

Strana
z2
dskjhfdlkdjhl
21. máj 2024

Starostka nema e-mail?

prasiatko30
21. máj 2024

hladala si na www ich stranku alebo kontakty na mestsky urad

autor
21. máj 2024

@dskjhfdlkdjhl nie je tam mail

prasiatko30
21. máj 2024

ja nechapem - aj obce so 600 obyvatelmi maju www a ta vasa nema?

dskjhfdlkdjhl
21. máj 2024

Tak to je divne. Nemozes napisat, o aku dedinu sa jedna? Ze by sme ti to tam nasli.

prasiatko30
21. máj 2024

btw - ked je to tak mala dedina tak napochodujem ku starostke domov aj mimo uradnych hodin a odchytim si ju v jej dome - ak je to az take neformalne a ona poslala suseda s odkazom tak chod priamo ku nim domov, predpokladam, ze vies kde byva.

jaskolka
21. máj 2024

Nechápem, veď to takto nefunguje, ze sused ti príde povedať, choďte zaplatiť daň za dom. To normálne ti má prísť rozhodnutie o "vyrubeni dane" spolu s tým, ze je tam presne rozpísana suma, za co a koľko platíš - zastavané pozemky, stavby, záhrada atď. Osobne podpisujes aj prijatie toho dokumentu.
Prišlo ti niečo také?

zuzinka888
21. máj 2024

Ved si mala v januari podat danove priznanie, ze ste nadobudli dom. V maji ti pride vymer a ten zaplatis. Ak ste nepodali oruznanie tak ti nevedia vypocitat dan.

michaela329
21. máj 2024

Tak ste mali podať daňové priznanie do konca januára. Nemusí tam byť starostka, stačí človek, ktorý to tam má na starosti. Vypíše to s tebou, príde poštou vymer a možno nedajú ani pokutu.

ahhola
21. máj 2024

Vcera nam prisiel vymer postou, stavby, pozemky (nie za nehn. v ktorej byvame) dokonca s moznostou 3 splatok, ktore boli rozpocitane s datumom uhradenia, asi lokalna novinka, postarka prisla 8.30" nasnimala som qrko a dan bola zaplatena 8.33". (a posty nebudou mit co žrát😅)

stankot
21. máj 2024

@ivka225 pred mesiacom som platila v hotovosti na dvoch OU a nebola som sama v rade a vzali

stankot
21. máj 2024

Ked si tam nova tak asi este nebudes platit dan, az o rok ci?Dan za minuly rok plati predchadzajuci majitel.

martul
21. máj 2024

U nás tiež nič nepríde, proste ideš na obecný úrad, dáku to papier a zaplatíš.

tamta
21. máj 2024

Autorka, ked ste kúpili dom v novembri, do 31.1.2024 ste mali podať daňové priznanie.. Podali ste? Lebo mam taky pocit z teba, ze ani netušíš, o co ide...

michaela329
21. máj 2024

@stankot nadobudli oni v priebehu minulého roka, platia oni. Bývalému majiteľovi k 31.12. zanikla povinnosť.

stankot
21. máj 2024

@michaela329 tak to ano potom

maranco
21. máj 2024

Keď nedvíha telefón ani nevieš nájsť email, môžeš jej poslať doporučený list cez schránku slovensko.sk

mirkam3
21. máj 2024

Autorka, opakovane tu zaznela podstatná otázka, ktorú ignoruješ, ale ideš si furt svoje: PODALI STE TEDA DAŇOVÉ PRIZNANIE v zákonnej lehote alebo nie?

rakywanda
21. máj 2024

@ivka225 prevodom platím až od covidu. Dovtedy len v hotovosti, dostala som potvrdenku.

chrobak7
21. máj 2024

Ale vyššie sa ťa pýtali: PODALA SI DAŇOVÉ PRIZANIE K DANI Z NEHNUTEĽNOSTI??

Keš si nepodala, tak ti žiadny výmer dane nepríde. Najprv odpovedz na túto otázku.

To, čo ti povie sused, je irelevantné.

chrobak7
21. máj 2024

@mata2 Daň sa neplatí za minulý rok. Daň sa platí na rok 2024.

Strana
z2