icon

Daňový bonus a ročné zúčtovanie dane

Včera o 14:26

Ahojte, je tu nejaka šikovna žienka, ktira by poradila ..chcem si uplatniť daňovy bonus, 1 krat za rok 2025...vzdy si uplatnoval manzel...Ked pozeram spätne do vyplatnej pásky za minuly rok-mám tam polozku ročné zúčtovanie dane a vratene nejake eura...opytam sa ako laik...aj teraz to dostanem? Aj bonus aj daň? Fakt sa v tom nevyznam..dakujem🙂

katica06
Včera o 14:29

Či a koľko dane ti vrátia ti bez potvrdenia o zdaniteľných príjmoch nikto nepovie

autor
Včera o 14:31
@katica06

Či a koľko dane ti vrátia ti bez potvrdenia o zdaniteľných príjmoch nikto nepovie

@katica06 ale eventualne ci mozem dostať obe🙂 kazdy rok som mala doteraz...preto sa pytam ci bonus na to nema vplyv..dakujem

katica06
Včera o 14:33
@anonym_autor

@katica06 ale eventualne ci mozem dostať obe🙂 kazdy rok som mala doteraz...preto sa pytam ci bonus na to nema vplyv..dakujem

@anonym_autor áno možne to je, ale aj nemusí

jaroe
Včera o 15:29
@anonym_autor

@anonym_autor nie, bonus na to nemá vplyv

autor
Včera o 16:00
@jaroe

@anonym_autor nie, bonus na to nemá vplyv

@jaroe dakujem pekne..cize bonus dostanem napr.vo februari a zuctovanie v marci? Vdaka🙂

patta89
Včera o 16:01
@anonym_autor

@jaroe dakujem pekne..cize bonus dostanem napr.vo februari a zuctovanie v marci? Vdaka🙂

@anonym_autor dostanes naraz, v jednej vyplate aj daň aj dan. bonus

autor
Včera o 16:17
@patta89

@anonym_autor dostanes naraz, v jednej vyplate aj daň aj dan. bonus

@patta89 dakujem krasne za pomoc🙂

suve99
Včera o 18:20
@anonym_autor

@patta89 dakujem krasne za pomoc🙂

@anonym_autor a manžel ho nepoberal počas roka 2025? Lebo môže iba jeden z rodičov

autor
Včera o 18:32
@suve99

@anonym_autor a manžel ho nepoberal počas roka 2025? Lebo môže iba jeden z rodičov

@suve99 nie...manzel je szco a daval si iba raz rocne