Daňový bonus na dieťa
Ahoj baby.. tie ktoré si dávate daňový bonus na dieťa vyplatit šekom na poštu.. kolkeho asi zvykne chodiť?
Máme tu dosť lajdačku poštarku tak sa pitam aby som cca vedela
Oficiálne vydávajú výplatné šeky do 10.5.2025. Čiže dovtedy kedykoľvek. V BA rýchlejšie spracovávajú DP FO A osobne prinesené ako tie čo som posielala elektronicky.
@marika1918 spýtaj sa na pošte či SMS alebo email namiesto žltého lístka funguje aj na šeky a aktivuj si, tak budeš vedieť hneď ráno že niečo nesie poštárka
https://eposta.posta.sk/oznamovanie-zasielok/
Kazdemu inak. Dokonca aj konkretnej osobe pride kazdy rok inak. Informuj sa na poste, ci tam nieco nemas, alebo zavolaj na DU svoju spravkynu, ktora ti povie, ci uz to bolo alebo nebolo poslane.
do 10 mája. každému chodí inak, nemozes sa spoliehat na ostatných...
@babushkaem samozrejme viem..
Lenže prví krát dostanem na poštu takze neviem... Muž je živnostník a on každý rok dostáva cca do 25.4.. ja robím prví rok osobnú asistenciu a neviem ako to chodí
@babushkaem samozrejme viem..
Lenže prví krát dostanem na poštu takze neviem... Muž je živnostník a on každý rok dostáva cca do 25.4.. ja robím prví rok osobnú asistenciu a neviem ako to chodí
@marika1918 prečo si to nedáš na účet, máš to skôr a nemusíš striehnuť na poštárku a chodiť na poštu
@marika1918 prečo si to nedáš na účet, máš to skôr a nemusíš striehnuť na poštárku a chodiť na poštu
@maranco lebo to vybavolal človek ktorému robím asistentku a on mi to dal na poštu

do 10 mája. každému chodí inak, nemozes sa spoliehat na ostatných...