Daňový úrad a vyplácanie daňového bonusu
Caute maminy. Dostali ste uz niekto z DU peniaze? Viem,ze maju na vypl.cas do konca maja,len ma zaujima ci uz sa to rozbehlo. Dakujem za info.
My sme podavali okolo 28-29 marec a tiez cakam a cakam tetu postarku🙂 Manzel SZCO Stara Lubovna okres a postovou poukazkou
Baby aj ja čakám a nič stále 😂
KE okolie este min.tyzden postovou poukazkou dosiel sek. Podavali sme tesne koncom marca
@alenky no a ja som podavala hned na zaciatku myslim 3,3 a stale nic
Dobrý deň, chcem povedať, že vrátenie preplatku vôbec nezávisí od toho, aký okres, alebo kto kedy podal daňové priznanie. Daňové priznanie sa podáva do 31.3. Môže sa podať aj 2.1., aj tak ma DÚ právo vrátiť do 10.5. Ako lucinka 10011 vyššie píše, že podala 3.3. a čo? veď do 31.3. môžeš podať ešte napríklad opravné daňové priznania. Po 31.3. daňový úrad kontroluje priznania a potom vráti preplatok. A ako predtým zsuviczka písala, že omešká sa o 2-3 dní a už je penále. No veď keď dostaneš napríklad inkaso na 2-3 deň v mesiaci, máš ho zaplatiť na pošte do koncu mesiaca, tiež je dosť dlhá doba na zaplatenie. Mňa viac vadí, že ten kto má daňový nedoplatok, tak ho musí zaplatiť do 31.3., nie iba podať, ale aj zaplatiť a tú by som dala tiež lehotu aspoň 8 dní na zaplatenie
Ahoj dostal niekto naspet z ba na ucet ?
No ako ja vidim mi len niekedy buduci tyzden budeme dostat.isto.uz len v maji.
Ja som uz tak dufala ze aspon uz dneska budem mat na ucte je pondelok uz je 25.ho a nic.preto myslim ze uz len buduci tyzden.
Baby, aj inde v téme som to písala. Je jedno, kedy bolo podané, či kde bolo podané. Priznania sa xkrát prekladajú, kým sa dostanú na spracovanie. Je to o náhode, kedy kto ktoré priznanie spracuje a pošle peniaze.
tak som sa dockala dnes dosli 🙂
Luci aka parada a ešte ako skoro ráno 👍
@frida88 PRESNE MOJA ALE POTESILA POSTARKA VRAVI MAM PREVAS DARCEK LUCKA TAKYE PEKNE RANKO MAM ESTE KTOMU SLNECKO DNESKA KRASNE SVIETI 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
No vidis.a este niektore to vraveli ze na ucet pride skorejsie.
Ja si tiež myslím že dostanem medzi poslednými 😞 ja mám na účet.A u vás postarka ako skoro chodí 👏 to u nás postar chodí až okolo 16 keď nie neskôr 😈
No ved aj u nas len tak o druhej zvykne.len o 10 tej pride von z posty.
A ja som prave preto davala na ucet aby poslali lebo pani uctovnicka co nam robila priznanie vravela ze na ucet pride prve.
Kazdy deň dúfam,tento týždeň by to bolo ideálne 😜
Mal uz niegdo z pd dakujem
Zsuvicska verime ✊
Okras Senica už mal niekto postovou poukázkou dakujem
Baby dokolkej sa vlastne pripisujú peniažky na účet?
@lucinka10011 ale čo? To vážne? 🙂 jej tal to je super 🙂 stihla si to ešte v apríli

@ivushka14 prosim ta aky okres?dakujem