Daňový úrad a vyplácanie daňového bonusu
Caute maminy. Dostali ste uz niekto z DU peniaze? Viem,ze maju na vypl.cas do konca maja,len ma zaujima ci uz sa to rozbehlo. Dakujem za info.
@gabrriela1 zbytocne! Do 10 tu bude este xy prispevkov a potom zacne rodicak 🙀🙀🙀🙀
Dobry den chcem sa opytat chodim upratovat dostavam mesacne 115 eur plus rodicovsky a pridavky 230 eur mozem si ziadat o danovy bonus ?som slobodna mamina s malou dcerkou. Dakujem
ospravedlnujem sa dopredu no ked mi bol vypocitany bonus na dieta rocny /podane danove priznanie do 30.6./, kedy ocakavst peniazky?
Ahoj.Mažel je živnostník,daňové priznanie podáva len do určitej sumy niečo nad 5000€ tak aby nemusel platiť odvody do sociálnej,ak by určitú sumu prekročil musel by platiť aj sociálku,takto si platí len zdravotné poistenie.Tým pádom mu vychádza že platí daň z prijímu len pár eur.Má nárok na daň.bonus na deti aj na manželku alebo nie?Ďakujem za informácie

To odkial ste nezaleziiiii.....chodi to nahodne uz to pochopte....pracovnik ma na starosti viac ako 1000 preplatkov a neuklada si ich podla mena ani podla mesta...