Daňový úrad a vyplácanie daňového bonusu
Caute maminy. Dostali ste uz niekto z DU peniaze? Viem,ze maju na vypl.cas do konca maja,len ma zaujima ci uz sa to rozbehlo. Dakujem za info.
@gabrriela1 zbytocne! Do 10 tu bude este xy prispevkov a potom zacne rodicak 🙀🙀🙀🙀
My čakáme šekom aj daň aj bonusy.okres Topoľčany
Dobry den chcem sa opytat chodim upratovat dostavam mesacne 115 eur plus rodicovsky a pridavky 230 eur mozem si ziadat o danovy bonus ?som slobodna mamina s malou dcerkou. Dakujem
@dnamorova69 nie. Podmienka je polovica min.mzdy mat zdanitelny prijem
ospravedlnujem sa dopredu no ked mi bol vypocitany bonus na dieta rocny /podane danove priznanie do 30.6./, kedy ocakavst peniazky?
Ahoj.Mažel je živnostník,daňové priznanie podáva len do určitej sumy niečo nad 5000€ tak aby nemusel platiť odvody do sociálnej,ak by určitú sumu prekročil musel by platiť aj sociálku,takto si platí len zdravotné poistenie.Tým pádom mu vychádza že platí daň z prijímu len pár eur.Má nárok na daň.bonus na deti aj na manželku alebo nie?Ďakujem za informácie
*ospravedlňujem sa za preklepy 🙂
*na

To odkial ste nezaleziiiii.....chodi to nahodne uz to pochopte....pracovnik ma na starosti viac ako 1000 preplatkov a neuklada si ich podla mena ani podla mesta...