Daňový úrad a vyplácanie daňového bonusu
Caute maminy. Dostali ste uz niekto z DU peniaze? Viem,ze maju na vypl.cas do konca maja,len ma zaujima ci uz sa to rozbehlo. Dakujem za info.
prave dnes prisli postovou poukazkou
@ada510 daňový bonus na dieťa za rok 2013 predstavuje celkovú sumu 254,64 eur... 😉
Je tu niekto z terchovej komu uz prisiel danovy bonus?
Senec-už včera aj dane aj bonusy
@fidka79 áno, nárok na daňový bonus je na každé dieťa, ktoré s Tebou žije v jednej domácnosti a plní povinnú školskú dochádzku...takže keď máš dve nezaopatrené deti, daňový bonus sa uplatňuje na obidve t. j. 2x254,64 eur (suma za r. 2013, ono sa to každý rok mení). Ani ja v týchto veciach nie som nejaký odborník, no 6 rokov robím na živnosť a mám dieťa, tak som trošičku v obraze... a čo neviem, ujo google snáď poradí a teta účtovníčka vysvetlí... 🙂
@leonela666 joj to si možno aj farbu na vlasy kúpim možno:D
@ada510 ...a rovno zásobu na celý rok 😀
U nás to pôjde synovi na strojček...som zvedavá čo za cifru mi vyčíslia, na farbu veru ani nezostane 😀
@leonela666 hurá už mi prišli daneeee huraaa 😀 ide sa oslavovať 😝
Dobrý je tu niekto z Humenného,kto dostal už poštovou poukážkou daňový bonus.Ďakujem
ja to uz mam na ucte vyse tyzdna 😵
Dostal už niekto aj okr.Námestovo?Alebo Žilinský kraj?Veď už majú nato len piatok,tak dúfam,že to stihnú,keďže je zajtra sviatok,nie?
@danculik193 ani mi sme este nedostali-Žilina
už ho máme čadca dnes
@evita34 Ale zajtra su pošty pozatvárané však?
@ada510 ...aj mne už prišli, teším saa.. 🙂 🙂
ani my stále nič 😒 😒
@danculik193 nam prisli vcera sme z terchovej
@lucka2511 Ďakujem a to ma teší že sa to už blíži.
Ani mi stále nič ;)
a zajtra maju akoze posledny den? Ma napadlo ze aj ked zajtra posle DU moze sa stat ze posty to dorucia az v pondelok - utorok.....:/
:/ani mne este nic
@olvedicsilla a uz chodila postarka? alebo cakas na ucet?
Mi mame na ucet a este stále nič
@kaingrid cakam na ucet :P
a danovi na postovu poukažku už niekto dostal

Ani nam este nie a sme z terchovej