Daňový úrad a vyplácanie daňového bonusu
Caute maminy. Dostali ste uz niekto z DU peniaze? Viem,ze maju na vypl.cas do konca maja,len ma zaujima ci uz sa to rozbehlo. Dakujem za info.
prisiel uz niekomu dnes bonus na ucet???????????????????????????????????????????????
Akoze zasa nic !!!!! JBMNT
@twinsboy nie furt nic
@marcel07 ja cakam od zaciatku mesiaca a hovno stoho
@alexandra1104 tak ako ja 😠
@alexandra1104 stale nic???? tak ako ja???????? 😢
prisiel prosim vas niekomu z vas na ucet v poslednych dnoch danovy bonus?????????????????????
@twinsboy furt nic =( ide ma vystret
prisiel uz niekomu ten danovy bonus na dieta? sak ja na to cakam jak na spaseniea stale nic.
Ani mne nič
@twinsboy tak nam ani nepridem ako som dnes na to prisla peniaze mi stiahli na zaplatenie dane min roka
mne este stale neprišiel daňový bonus dala som odklad podala som 16.4 a teraz neviem či mi pošlu teraz do konca maja ale dokedy mi vlastne maju poslať len čakam a čakam ........... 🙄 Košice)
No dievcata moje a nemam danovy bonus doteraz muz tvrdi ze si ho nedal poslat na ucet ale postou nomentalne je uz druhy tyzden mimo Slobenska je tu.este nejaka mamicka co.danovy bonus este nedostala???
@orchidea123 nam tiez este bonus nedosiel...na ucet
Takze este stale nic bola som sa opytat ci nahodou neprisiel ale kde nic tu nic mame s manzelom spolocny ucet a danovy bonus nikde takze nie som sama mamicky dakujem za prispevky.
dobry .Ani nam este neprisiel. niekomu prisiel?
Nám prišiel ešte 30.4. na účet
@orchidea123 a nemáte podaný odklad?
My sme mali odklad minuly rok ale tento nie neviem ci na.nas zabudli Z vraj ma byt posledne ale minuly rok sme dostali ovela skor aj s odkladom ako tento rok uz aj prestavam dufat ze nieco pride ved nerobil za minuly rik len dva mesiace a je zivnostnik v tom je problem?
@bmmz ahoj moja...vieš mi poradiť ohľadne už vyplateného daň.bonusu za rok 2013???
@ivetka1981 no skus sa pytat
@bmmz píšem IP
dnes som sa bola informovat na DU preco vlastne este stale nemam vyplateny danovy bonus tak pri podavani danoveho priznania sa zrejme stratila jedna priloha a tak sa cakalo ze sa ja ozvem a dolozim to odznova...naco je vlastne v danovom priznani kolonka ze telefonne cislo???????????????????????????????????? 😠 ☹ 😖 .....po doneseni tej prilohy bonus vyplatia na ucet do 24 hodin ......
Ahojte chcem sa opýtať či už každej z vás prišiel daňový bonus............ pretože nám ešte nedošiel a neviem kde by sa mohla vyskytnúť chyba...................
nic nove ked my mame nieco platit tak musime hned...ale ked nam nieco tak maju caaas....sak coooo ne...sak pockame.... 😠 😠 😠 😠
Ahojte dosiel uz niekomu danovy bonus??

😀 😲 😒 😎