icon

Deti v podnájme: Je to zodpovedné rozhodnutie?

11. sep 2024

Ahojte,aký máte názor na ľudí čo plánujú napríklad v skorom veku deti a pritom nie sú finančné pripravení ? Napríklad ,že nemajú ani svoje bývanie ale bývajú iba v podnájme ? Poznám prípad kde jedno dieťa v škole druhé v škôlke ale matka stále sedí doma miesto práce a sťažujú sa že sa nedá získať hypotéka ,pritom muž normálne pracuje ,nie je podľa vás to také že proste stále sa musíte báť v Tom nájme,či vás náhodou nevýhodia? Nepríde vám zodpovednejšie mať dieťa až keď má človek porieseny otázku bývania ?

Strana
z6
beronsche
19. júl 2025
@oblecenie99

Pomaly rok stará diskusia a zrazu sa zrušila moja odpoveď, ktorá bola vecna a slušná, čítam ju zľava zprava, zhora, zdola a je úplne v poriadku, napriek tomu je zrazu zrušená, že nie je v poriadku. A okrem mojej odpovede boli zrušené viaceré ine. Vraj si môžem prečítať, prečo, ale je tam len všeobecné odporúčanie, že si mám čítať, čo sa patrí, čo nie. Iba všeobecné odporúčanie, žiadne vysvetlenie, žiadne konkretne vyjadrenie 🤔

@oblecenie99 presne tak, aj moju zrušili. Pritom som tam len slušne napísala, že vziať si priveľkú hypotéku je nerozumné.
Zaujímalo by ma, čo na tom bolo nevhodné..

Strana
z6