Digitálny žiak
Ahojte, registrovali ste vášho prvaka do toho nového projektu, kde dostane príspevok na kúpu notebooku ?
Prišla vám nejaká odpoveď?
Ahojte, máte už niekto už notebook? Konkrétne východ Košice, ďakujem 🙂
@zobaka
Prišla vám nejaká odpoveď po registrácii?
@oliverceky iba hned po registracii, ze regestracia bola evidovana
@zobaka nám už dnes prišla sms ,s Validacnym kódom ,takže to už môže využiť...je to je len na notebook,tablet a príslušenstvo?
@veronika1603 aj nám dnes, veľmi sa teším, lebo už hucal každý deň 10 x kedy už bude, na notebook, tablet, syn má vybratý notebook
@zobaka aký má vybratý,ja neviem aký mám kúpiť 😀
Tak schválili nám to, dnes prišla SMS 😉
Aj nám už včera prišla SMS
prihlasovali sme sa tam 6. juna myslite ze mi to pride do konca juna ? taktiez nas je deviatak
My už máme notebook doma. Pred 2 týždňami prišiel kód.
@januarova Ano ale mate doma deviataka alebo prvaka ? lebo na digitalnom ziakovi stranke pisalo ze len 9taci, a ked sme boli na predajni v alze v kosiciach tak povedali ze aj 9taci aj prvaci
@darinaslay prváka na SŠ
@zuziktati do akej doby od sms treba PC ísť kúpiť?
Vďaka
prosim neviete mi poradit, v pripade matky samozivitelky sa v ziadosti uvadza, ze ide o dieta s jednym zakonnym zastupcom? dakujem pekne
Ahojte, ten príspevok je pre terajších prvákov, ktorí práve skončili 1 ročník SŠ, že? My máme doma deviatačku, ktorá teraz skončila 9 ročník ZŠ. Plánujeme jej ísť kúpiť notebook, no teraz váham, či počkať, ak by náhodou vypísali znova takýto projekt, alebo ho kúpiť a neriešiť... nemáte náhodou nejaké info? Ď.

Vetu aj mne prišla sms to isté