Digitálny žiak - príspevok
Viete mi poradiť ďakujem
Registrovala som dieťa na digitálny žiak kvôli príspevku na počítač a jedine čo mi teraz asi po mesiaci prišlo je sms kde bolo iba že váš kod na registráciu je : a tam len nejaké číslo a link na digitálneho žiaka. Nerozumiem tomu čo je teda další postup veď registrovala som to už predtým než som žiadala nie? Na čo slúži tento kod?
Ďakujem
Tak kod nakoniec prišiel a ideme kupovať , chcem sa spýtať tie ktoré ste už notebook kúpili, musí sa len na predajni alebo sa dá aj objednať cez eshop a kod vložiť tam?
Len na predajni, keďže sa tam podpisuje zmluva.
Na predajni, dieťa muselo s nami aj s op
Nám poslali kód po troch týždňoch. Registrovali sme v septembri tento rok.
zakonny zastupca bez dieťaťa osobne musí vybaviť
My sme boli aj s dcérou ale teda jej sa to nijako netýkalo...akože myslím že s ňou nikto nič neriešil..A boli tam aj rodičia bez detí ,naša chcela ísť s nami.
@radacak ano myslela som to tak, že stačí zak.zastupca, dieťa k tomu netreba. 😀 Blbo som to napisala 😀
@monicka499 samozrejme, nám to neschválili asi preto, že som živnostníčka.
@1majuska134 v akej kategorii ste žiadali? lebo podla mna s tým nema nič spoločne či ste živnostnička, vsak danove priznanie ste podavali a tak vaš prijem je zdokladovany, ak bol nizky.....
@najjulinka no už nepamätám, ale môže byť že som aj zle registrovala.
@1majuska134 ja som to uplatňovala na prváka na strednej škole
My sme uplatňovali na primanku na osemročnom gymnáziu a kód prišiel do dvoch týždňov.
Mne prisiel overovaci kod pre registraciu dna 30.9 a 18.11 mi prisla sms ze mame narok na notebook do 30.11

Nám prišiel kód akurát včera