icon

Do čoho investovať?

24. apr 2022

Popravde, teraz som videla v telke reportáž… predávali fľašu alkoholu za 110tisic. Do ničoho som ešte v živote nezainvestovala. Dosť ma zaujímajú kabelky, myslite že taka birkinka, ma vážne hodnotu 25tisic eur? Mať peniaze len tak v banke je asi na veľké 💩🙄

nina255
24. apr 2022

Nehnutelnost, krypto, ETF

janai1
24. apr 2022

Kamarát má tiež takú fľašu 😅 ma to už 4x takú hodnotu ako kúpil a to ráta v tisíckach

Kolegyňa predáva kabelky a vraj investičné kabelky sú hlavne od Hermes ale to sa musíš vyznať ze ktorú kúpiť

autor
24. apr 2022

@janai1 😱 to vážne? Toto keby mu niekto otvoril tak ho porazi 🙈😂 áno veď hlavne nad hermes a chanel rozmýšľam

bublinka1426
24. apr 2022

.

missdiva
24. apr 2022

Nehnutelnosti, krypto, zlato.

janai1
24. apr 2022

Ale teda do takýchto "somariniek" určite netreba investovať všetko... Skôr len také € ktoré ti nebudú "chýbať"
Inak by som sa pozerala skôr po tom čo ti tu už aj baby písali

hopsadobrandejsa
24. apr 2022

Mas rozne portfolia.....

Ak v tom vies chodit a urobis si troska research tak whisky su napr velmi dobra investicia lenze to sa treba o to zaujimat, sledovat lmited edition a pod. Vina sa napr tak dobre nezhodnocuju ako whiskey a su narocnejsie an skladovanie. Je to ale dlhodoba investicia.

Potom napr. hodiky ako rolexy a pod. Na tom vies tiez pekne zarobit.

Ako uz inak spominaju kocky hore tak dalej mas nehnutelnosti, krypto a pod.

Vsetko si vyzaduje intenzivny research ak teda chces urobit spravnu volbu 😉

hellwant
25. apr 2022

veci ako flase alkoholu , ci kabelky, alebo umenie ? No, toto sa (odporúča)robiť ako doplnok, ked mate uz rozlozene investicie v nehnutelnostiach, etf, či krypte alebo zlate.
Nie ako primárne investovanie, keďže ste začiatočník a iba v telke ste videli, že to ide, tak si poviem idem do toho. Spálite sa. To je ako isť do akcii a napr. začať pákovať. Veď pár ľuďom to vyšlo. Dovi dopo. Ste ochotna davať to na aukcie , či trepať sa cez republiku na ne? Mate malu likviditu, keďže cielite iba na menšiu určitú skupinu ľudí, keďže to patrí medzi luxusný tovar.

neanonymna
Autor odpoveď zmazal