icon

Doplnenie k daňovému bonusu

domca261992
28. apr 2025

Dobrý deň len sa chcem opýtať správkyňa dane dnes kontaktovala účtovníčku že mi treba kvôli daňovému bonusu doložít rodný list dieťaťa ale to je jedno že som to dávala účtovnícke aj tak to tam nedala že sak minuly rok to tam dávali že to netreba , moja otázka čo to znamená že už to šla vyplatiť len toto je chýbalo či ako to chápať ?

katarinaba
28. apr 2025

@domca261992 uctovnicka ma uplnu pravdu - pokial DU uz dostal rodny list, tak sa druhy krat nedava. Opat je premotivovana pani na DU (alebo si ho neulozila, nenaskenovala minuly rok, ci co s nim vobec urobila / neurobila). Ale s nimi sa neoplati dohadovat, hlavne ak cakas na vyplatenie DB, posli kopiu RL uctovnicke, nech im to tam teda posle este raz.
Ano, toto jej chyba do povolenia na vyplatenie.

katarinaba
28. apr 2025

Inak aj na tych danovych sa pracovnicky menia. Je mozne, ze minuly rok tam bola ina, neurobila co mala a teraz tato nova s tym zial nepohne. Tazko sudit.

domca261992
autor
28. apr 2025
@katarinaba

Inak aj na tych danovych sa pracovnicky menia. Je mozne, ze minuly rok tam bola ina, neurobila co mala a teraz tato nova s tym zial nepohne. Tazko sudit.

@katarinaba jasne veď to ja chápem to nič to sa stane sme ľudia ja len že či sa tomu tak venovala že to išla vyplatiť ale toto je bránilo hádam teda mi to príde do toho 10.5 možno aj skôr 😃