Dostal niekto príspevok na zvýšenú splátku hypotéky?
Dostal prosím Vás niekto už vyplatený finančný príspevok na zvýšenú splátku hypotéky?
Sú tu rôzne príspevky ale mám pocit že ešte asi nikomu vyplatené nebolo. Ja som žiadala v mesiaci február, konanie mám prerušené, vraj nesúlad z banky a teraz čakám. Pritom všetky podmienky splňám.
@jaruska222 upsvar
@jaruska222 tu su vsetky informacie vratane ziadosti https://www.upsvr.gov.sk/social-affairs-and-fam...
@julinka1111 neviete prosím v ktorý deň to vyplácajú? Mne 1x zamietli, ale potom som to riešila a vraj asi budem mať schválené. Papier o zamietnutí neprišiel, ale ani peniaze neprišli. Tak som zmätená. Ďakujem
@mahuliena_biela tuším ako dávky, po 20tom alebo tak. A mesiac spätne, ak vám v auguste povedali, že "asi" schvália, tak až koncom septembra, ak schválili.
@mahuliena_biela vyplaca sa to k 25. dnu v mesiaci. Ešte si overte, či máte nárok alebo nie na 100%. Odpoveď asi nie je odpoveď.
@ekira1 volala mi 2.8., že dostala júlový report z banky. Tak som myslela, že v auguste už dostanem. A keby zamietli, tak by už hádam prišiel papier. Takže počkám do konca septembra a uvidím. Ďakujem
@lienka.7 ďakujem, počkám do konca mesiaca a uvidím, buď príde papier o zamietnutí alebo peniaze. Pekný večer
@mahuliena_biela informuj sa pokojne dopredu. Tam nevedia, čo robí lava a prava ruka, a to doslova. U mňa bolo 2 mesiace ticho, potom som tam volala, ze co je. Jedna mi povedala, že v systéme vidí, že to mám schválené, ze mi teda peniaze prídu. Ja že fajn, ďakujem. 5 minút (a to fakt doslova) na to mi volala ina, ze nic schválené nemám, ze mi posiela co chce doplniť... cize asi tak.
@lienka.7 😱 nemám veľmi chuť, nemám rada ten úrad. Už som sa hádala kvôli tomu v banke 🤣

Dobry den a kde sa mam ohladom toho informovat v banke alebo na urade soc veci ?