Dostali ste už daňový preplatok na adresu?
Ahojte baby.Ešte ste nedostali žiadna daňový preplatok na adresu?Prosím komenty ako ešte neprešlo 40 dní si nahajte to viem.Píšem kvôli tomu že som už mala mala na konci marca a ešte nič.Tak či niektorá už nemala.Ďakujem
@zuzanita1812 40 dní sa počíta od 1.4.2026 nie odvtedy kedy si podala DP
A ako si prišla na to, že na konci marca? Najneskôr je DP do 11.5.2026 a RZ v zúčtovani aprílovej výplaty
Robím na daňovom úrade, vieš, koľko je tých daňových priznaní s preplatkami, ktoré treba spracovať? ... áno, na vyplatenie je 40 dní od UPLYNUTIA LEHOTY NA PODANIE DAŇOVÉHO PRIZNANIA ... mojim daňovníkom cinknú peniaze na účtoch 30.4., poštovou poukážkou začiatkom mája ... a nerozprávaj, že si mala vrátený preplatok z daňového priznania koncom marca - teda pred uplynutím lehoty na podanie daňového priznania, to je zo zákona nemožné ...
@zuzanita1812
Este nie, ale predpokladam, ze to este nikto. Ved termin bol do 31.3 a odvtedy maju na to 40 dni. Asi sa na to vrhnu po sviatkoch.
Neboj sa, pride ti to, ved to je v podstate jedno kedy v tom obdobi.
My sme vzdy dostavali v marci,februarovu vyplatu,mnohi kolegovci uz mali.No ale muz bol pn,tak to posunuli teraz do vyplaty,v aprili, marcovu vyplatu.Ale nam robil zamestnavatel.
Robím na daňovom úrade, vieš, koľko je tých daňových priznaní s preplatkami, ktoré treba spracovať? ... áno, na vyplatenie je 40 dní od UPLYNUTIA LEHOTY NA PODANIE DAŇOVÉHO PRIZNANIA ... mojim daňovníkom cinknú peniaze na účtoch 30.4., poštovou poukážkou začiatkom mája ... a nerozprávaj, že si mala vrátený preplatok z daňového priznania koncom marca - teda pred uplynutím lehoty na podanie daňového priznania, to je zo zákona nemožné ...
@zuzanita1812
@dzulli1980 Zbytočne vysvetľuješ, ona tomu procesu aj tak nerozumie, len chce nejaké peniaze na sviatky. To máš ako čakanie na rodičák...
@zuzanita1812 ved to mas vo vyplate,tak ked budes mat vyplatu.

tusim do 5 maja maju vyplatit. Kde si zistila ze ti mali vyplatit do konca marca? Podavala si si danove priznanie sama ci robil zuctovanie zamestnavatel?