Dostali ste už decembrový príspevok reštart pre mladých 2?
Ahojte je tu niekto kto ho ma ? Neprisli mi este peniaze tak ci by mi vedel niekto povedat ci uz dostal v decembri.Dostavam ho pravidelne len teraz akosi meska
Myslis za december co ma byt vyplatena teraz? Alebo novembrovu co mala byt vyplatena v decembri? Ta mi prisla v poho
No ja to mam od 14.8. Takze cakam od 14.10. Do 14.12. A vzdy mi to pride max do 30.v mesiaci a neprislo len su sviatky tak neviem preto som bola zvedava ci niekto nedostal napriklad za november a ci tiez meskalo
@juliatriscova nie nie toto je restart ako ze som si nasla zamestnanie sama
@filomenkafifi okej tak mne bolo vyplatene obdobie 15.10 az 15.11 (nastupovala.som do prace v polke mesiaca) - 8.decembra.ak by mi dlhsie meskalo ako tebe zavolala by som pracovnicke ktora spracovavala moju ziadost
@missviolet dnes som sa jej konecne dovolala ze meska to kvoli sviatkom a ze cakaju na povolenie odoslania penazi ze platby maju spracovane aj vsetko len musia cakat ze do 15teho mi to isto pride ze aj skor mam cakat
Môžeš byť rada, že si ju vôbec nieco dostala, ja keď som si to chcela vybavit, tak mi povedali že už nemajú zdroje a zastavujú všetky ziadosti. Milujem takéto dotácie na ktoré nie je právny nárok. Nie že by som závidela, alebo niečo podobné, práve naopak rada doprajem každému, ale skôr ide o princíp.
@devil6464 ja to uplne chapem ja som napriklad o tom ani netusila ze to existuje.Keby neni ta teta taka zlata a nepovie mi to tak ani len netusim ze mozem nieco dostat.V zivote som ziadne prispevky ani nic nevyuzila a celkom dobre mi to teraz padne.Prvy raz som bola bez prace a hladala som si ako blazon a zrazu sa zadarilo a este k tomu aj odmena tak som si povedala ze super aj namna sa usmialo stastie.Citala som tu vela prispevkov ako to pozamietali ludom co ma mrzi

@filomenkafifi myslíš sos dotáciu? od kedy ju dostávaš?