icon

Dostali ste už preplatok za daňové priznanie?

nikiya1
Dnes o 08:52

Dobrý deň, chcem sa opýtať či už niekto dostal preplatok za daňové priznanie. Sesternica skončila v práci a dostala začiatkom apríla preplatok, podávala koncom marca. Ja som podávala začiatkom februára a zatiaľ nič mi neprišlo.Viem,že tí čo sú zamestnaný to dostávajú spolu s výplatou a to v apríli. Nezamestnaný dostávajú v máji. Chcela by som vedieť kto je nezamestnaný a dostal preplatok v apríli.

elanor
Dnes o 09:11

@nikiya1 zatial mi neprislo nic. Ale minuly tyzden mi volali z danoveho, aby som prisla, ak mozem, ze tam mam nejake kozmeticke vady, ze to treba opravit. Kedze mam danak na skok, obratom som tam behla, s pani sme dopisali, resp. doplnili co chybalo.
Takze podla mna, aj za zaklade tohto, si myslim ze oni to teraz kus po kuse kontroluju, obvolavaju, opravuju a postupne nahadzuju.

anonym_bbb6e0
Dnes o 09:20

@nikiya1 ja som zamestnaná a nedostávam s výplatou 😂 máš v tom strašný guláš

anonym_4b9ec3
Dnes o 09:22

vzdy okolo 20 aprila

dandulla
Dnes o 09:25

Manžel dostal dnes ja ešte nie čakám

anonym_303930
Dnes o 09:43

Ešte nič. Do 8.5 majú čas. Maju na to čas 40 dní. Táto doba platí od 31.3 . Ak si podala skôr, je to jedno .
Môj oco dostal už minulý týždeň šekom.

anonym_612639
Dnes o 09:44

Práve dnes mi prišlo, daňový bonus na dieťa....som SZČO

skusihu
Dnes o 09:49

Práve dnes prišiel preplatok. Veľmi skoro. Predchádzajúce roky prišiel až v máji.

tinqua
Dnes o 09:51

Závisí od daňového úradu a nie od dátumu podania. Ak ťa dátum úhrad veľmi zaujíma môžeš si zavolať na príslušný DÚ

mimaapeto
Dnes o 10:07

včera 🙂

zuzacka16
Dnes o 11:25

ešte mi neprišiel DB, ktorý si dávam vyplácať raz ročne, som zamestnaná, ale DP mi robí známa, takže preto ho ešte nemám, lebo som si vlastne "sama" podávala DP..majú ešte čas..