Dostane vôbec niekto hypotéku v UniCredit banke?
Ahojte. Sme mladá rodinka, ja na materskej, muž už 15 rokov slušne pracuje v zahraničí. Máme jeden bezúčelový uver v inej banke, všetko splacame na čas (ja som na materskej) no už tretí týždeň sa trápime s touto bankou aby nám dali hypotéku, no stále im niečo vadí a furt vymýšľajú. Čo máme robiť?
Požiadať v banke, ktorá nemá problém so schvaľovaním zahraničného príjmu? Napríklad.
@zuzkaa1991 ano
@melanta a majú problém so zahraničným príjmom? To nám nikto nepovedal 🤦
Možno nie je problém s príjmom, možno je problém s poradcom, že vám nepovedal hneď v úvode, čo všetko potrebujete dokladovať a až tak sa nevyzná. Ak nie je poradca ozaj profík, tak radšej si to vybaviť sama.
najdite si financneho poradcu a ten nech vam najde vhodnu banku...to, ze mate ucty v nejakej banke neznamena, ze ta ista banka vam ma dat hypoteku, kazda ma ine podmienky a ine ponuky....
Fuu ani nesrsnduj,my ideme teraz riešiť hypo v decembri,tiež priateľ pracuje v zahraničí v ČR a plánovali sme dať aj žiadosť do UniCredit,lebo píšu,že priznávajú príjem zo zahraničia v cudzej mene...ja som už po rodičovskej,tak môj príjem bude nulový.
@madeline1 bezúčelový máme v inej banke, ale podľa našej poradkyňi unicredit ma najlepšie možnosti tak skúšame tam
V tejto banke je to na dlho. Tiež máme od nich hypo a nás naťahovali asi tri mesiace. Stále im niečo vadilo, chýbalo, naťahovali čas ako to len išlo. Vždy pred koncom lehoty zavolali, že niečo nieje ok. Skoro som zošediveli.
@melanta odovzdali sme milión papierov, potvrdenie o tom ze som na materskej, zmluvu toho predchádzajúceho úveru, mužov polročný výpis, potvrdenie o tom ze ma zmluvu nw dobu neurcitu, vyplnili sme ten ich úvodný dotazník s potrebnými údaje a odložili sme potvrdenie ze ten úver kt mal muž pred 5 rokmi uz je vyplateny a nema iny záväzok tak ja už neviem
@deginko už nam je do plaču. Máme hotový dom, chceme ho zariadiť a paf nam nechcú dať peniaze
@paulinadreamy takže máme ďalej tlačiť na pílu?
tak zmente poradkynu, asi nema zmluvu s inou bankou, alebo ma od nich najvyssie provizie...iny poradca vam urcite poradi inak...urcite existuje viac moznosti
Chápem,ale tak uz máte aspoň domček,my ideme riešiť kúpu domu a teda neviem si predstaviť,žeby sa to dalo v procese pokazilo,zmluvy budú podpísané a banka nedá peniaze .má slaktrafi
My sme to dobojovali. Podmienky dali najlepšie. No aj náš poradca už krútil hlavou, že čo dokazujú.
vymenila by som financnu oradkynu, ak ma pre vas len jedno riesenie a nevie vam s tym niajk pomoct. ak to tam nejdte tak proste treba skusit aj inde
@deginko my sme mali šťastie vlani, dom sme si lupiliz vlastných peňazí a chceli sme len strechu vymeniť a pomalicky prerobit lenze prišiel do toho malý, tak sme si zobrali bezúčelový
@madeline1 veď to je samozrejme,ešte nemáme podpísané,len byt už je predaný,čakáme na vyplstenie terajšej hypo,až potom môžme ísť riešiť novú hypoteku..dom už máme vybratý a dohodnutý s majiteľmi...len vieš...ako vyššie baby,písali,že schválená žiadosť ešte nie je istota,že to aj dostaneš...a pritom po schválení už máš dokladovať znalecké atď...tak potom kedy sa má podpísať zmluva na dom,keď tam stále není tá istota
Verila som tej nasej poradkyni ze nam to vybavi, ale urcite od nich dostane najvyssie provizie lebo nejako sa jej nechce spolupracovat s inymi bankami. Ale nevadi my budeme dalej bojovat az do uspesneho konca
My mame hypo od nich uz davnejsie ale bolo to rychle.
Unicredit je najhoršia banka vôbec….
Ja mam praveze opacnu skusenost. Unicredit nam schvalil hypoteku bez prietahov a ovela menej potvrdeni vyzadovali alo CSOB alebo Tatra banka. A to tiez mame uz jednu hypo v inej institucii.
Každý prípad je individuálny ja to chapem, len som bola zvedavá
Unicredit este existuje? A je pravda, ze vasa poradkyna asi nema vela zazmluvnenych bank alebo tam ma najvyssiu proviziu, ked vas tlaci prave tam.
si si ista, ze unicredit ma najlepsie podmienky? pozeram zo zvedavosti porovnanie urokovych sadzieb a unicredit je na 7. mieste z 10 bank (pri 5 rocnej fixacii)
My sme mali hypo v UniCredit, ale nikdy viac. Boli sme radi,keď nám skončil fix po 5 rokoch. Sme v Prime a super.
@nelca84 pred par dnami som to nasla aj ja, volali sme jej, ze to chceme skúsiť v inej banke. Rovno nas zrušila ze sa to neda (lebo ze vtedy musia prerušit cely proces ci co a možno ze skrz toho ani nedostaneme peniaze) ze musíme počkať na ich odpoveď.. Tak sme sa dočkali a teraz vymýšľa ze tak do ktorej banky.. Myslite si ze mame šancu si to vybaviť aj bez nej?

Hypoteku riesite finančným poradcom??