icon

Dostaneme spotrebný úver so súčasným príjmom?

viktoria_tacsikova
Včera o 08:17

Ahojte maminky aká je šanca ze nám dajú spotrebný úver zo Slovenskej sporiteľni keď ja mam rodicovsky a priateľ je na TPP.... Volali mi ze mame ísť osobne pýtala som sa ze aká je šanca ze nám to dajú ze sa mame zastaviť dali už niekomu takto? Potrebovali by sme 1000€ ideme sa sťahovať.. Priateľ má dlh na zdravotnej a ma splátkový kalendár neviem ci to berú do úvahy ze ci tam nepôjdem zbytočne..

sisska96
Včera o 08:18

Na dlh zobrať ďalší úver, čo treba zas splácať. Finančná gramotnosť 0%

anonym_282589
Včera o 08:19

@viktoria_tacsikova pre vase vlastne dobro a dobro vasho dietata dufam, ze vam nic nedaju

gejb
Včera o 08:19

@viktoria_tacsikova mňa by zaujímalo, aké sú tam uroky?? Viete?

anonym_5c744f
Včera o 08:23

Hned zamietnute,aspon banky maju rozum,ked vy nie.

a0
Včera o 08:26

Keďže má dlh a ty len RP, tak šanca je nulová. Btw, naozaj potrebujete takú smiešnu sumu? Si to požičajte v rodine, nie v banke.

sissy27
Včera o 08:30

@viktoria_tacsikova nie, nepôjdeš tam zbytočne. Aspoň ti rovno do očí niekto povie, že ľuďom bez príjmu a s dlžobami sa úver proste nedáva. A každá zamietnutá žiadosť o úver je vidno aj v úverom registri.
Mimochodom, 1000€ je suma, ktorú šikovný chlap zarobí na fuškách za 1-2 mesiace. Ty prečo zostávaš na rodičáku, keď vám nevychádzajú financie? Aspoň niekde upratovať keby aj len 200€ mesačne za pár hodín máš zarobiť, hneď by sa vám ľahšie dýchalo.

viktoria_tacsikova
autor
Včera o 08:46
@sissy27

@viktoria_tacsikova nie, nepôjdeš tam zbytočne. Aspoň ti rovno do očí niekto povie, že ľuďom bez príjmu a s dlžobami sa úver proste nedáva. A každá zamietnutá žiadosť o úver je vidno aj v úverom registri.
Mimochodom, 1000€ je suma, ktorú šikovný chlap zarobí na fuškách za 1-2 mesiace. Ty prečo zostávaš na rodičáku, keď vám nevychádzajú financie? Aspoň niekde upratovať keby aj len 200€ mesačne za pár hodín máš zarobiť, hneď by sa vám ľahšie dýchalo.

@sissy27 predstavte si pred 2 rokmi sme brali z tatra banky 900€ vyplatili sme to a dali nám aj keď má dlh na zdravotnej tak radšej nekomentujte a fusky tu nemá neviete ako žijeme

anonym_97ea58
Včera o 09:08
@viktoria_tacsikova

@sissy27 predstavte si pred 2 rokmi sme brali z tatra banky 900€ vyplatili sme to a dali nám aj keď má dlh na zdravotnej tak radšej nekomentujte a fusky tu nemá neviete ako žijeme

@viktoria_tacsikova Tak keď vám minule dali,tak čo sa tu vypytuješ?
Neverím,že vám dali

sissy27
Včera o 09:25
@viktoria_tacsikova

@viktoria_tacsikova a pred 2 rokmi si tiez poberala socialne davky?? Za dva roky nedokazal vyplatit dlh na zdravotke??
Nema fusky ? Pride z roboty a spokojny s dlhmi sa vyvali na gauc a hrajka sa na mobile?
Tak ale ked vies lepsie, tak neviem co sa tu vypytujes, uz si mohla cupitat domov z banky cela stastna s dalsim uverom na krku…

anonym_42e571
Včera o 09:26
@viktoria_tacsikova

@viktoria_tacsikova dievča, neurážaj sa, ale naopak zober si z toho niečo. Lebo nemať vlastné bývanie a nemať ani na depozit pri prenajme a byť pri tom na RD a nepracovať, k tomu dlhy na zdravotnej, je naozaj luxus a nezodpovednosť za seba, za dieťa. Peniaze z neba nepadajú, ani tie požičané. A ten úrok vieš, či vám to je jedno?

januska12323
Včera o 09:41
@viktoria_tacsikova

@viktoria_tacsikova aj pred dvomi rokmi mal dlh na zdravotnej? Prečo to nerieši? Niečo sa mu stane a môžete sa pásť nie sťahovať.

anonym_46100e
Včera o 10:00

Keď má TPP ako mu mohol vzniknúť dlh na zdravotnej? veď to sťahuje zamestnávateľ z výplaty, to koľko rokov má ten dlh?

a0
Včera o 10:03
@viktoria_tacsikova

@viktoria_tacsikova píšeš, že nevieme ako žijete, no podľa toho čo píšeš očividne ako negramotné socky. Dieťa jasle, ty práca, priateľ aj 2 práce, vyhrabete sa z toho a bude sa vám aj ľahšie zaspávať.

anonym_4ecc8f
Včera o 10:11

to si fakt niekto berie spotrebak 1000 eur? 🤣

anonym_f8bf6a
Včera o 12:30
@anonym_4ecc8f

to si fakt niekto berie spotrebak 1000 eur? 🤣

@anonym_4ecc8f Uprimne, co je na tom smiesne? Nie je to skor do placu, ze niekto nema ani 1000€ rezervu na ucte? Nic v zlom, ale netreba zit v bubline, ze vsetci maju desat- ci stotisice na ucte. Su ludia, ktori ziju z ruky do huby, slaboduchejsi bez financnej gramotnosti zijuci v generacnej chudobe, ludia, ktori sa dostali do zlej zivotnej situacie. Nie je na tom nic smiesne, je to proste tak a my, ktorych sa nas to netyka, budme len radi.

anonym_46100e
Včera o 12:49
@anonym_f8bf6a

@anonym_4ecc8f Uprimne, co je na tom smiesne? Nie je to skor do placu, ze niekto nema ani 1000€ rezervu na ucte? Nic v zlom, ale netreba zit v bubline, ze vsetci maju desat- ci stotisice na ucte. Su ludia, ktori ziju z ruky do huby, slaboduchejsi bez financnej gramotnosti zijuci v generacnej chudobe, ludia, ktori sa dostali do zlej zivotnej situacie. Nie je na tom nic smiesne, je to proste tak a my, ktorych sa nas to netyka, budme len radi.

@anonym_f8bf6a je to do plaču, stačí boľavý zub, pokazená práčka, chladnička, náhla oprava auta, strata zamestnania, nečakaný nedoplatok
treba si núdzovú rezervu budovať a nežiť nad svoje možnosti, ani nevyčerpať núdzovú rezervu na nepotrebné veci ako dovolenka alebo vianočné darčeky len aby som sa ukázala na sockách

ingridpisarova
Včera o 13:23
@anonym_f8bf6a

@anonym_f8bf6a konečne normálny komentár, lebo v každej zapadnutej dedine sú jasle , aby mamička mohla ísť napríklad na 6 do roboty !!!

ingridpisarova
Včera o 13:23
@anonym_46100e

@anonym_f8bf6a je to do plaču, stačí boľavý zub, pokazená práčka, chladnička, náhla oprava auta, strata zamestnania, nečakaný nedoplatok
treba si núdzovú rezervu budovať a nežiť nad svoje možnosti, ani nevyčerpať núdzovú rezervu na nepotrebné veci ako dovolenka alebo vianočné darčeky len aby som sa ukázala na sockách

@anonym_46100e no to sa určite týka autorky dovolenka !!!!

anonym_5ac73f
Včera o 13:43
@anonym_f8bf6a

@anonym_f8bf6a Tragédia je akurát to, ze takýto slaboduchí jedinci, ktorí žijú z ruky do huby sa množia ako krysy. Stačilo by s tym prestať a skoncila by aj generačná chudoba. Aký prínos majú títo dvaja? Aký je zmysel ich existencie? Jednoducho, je to len ľudský odpad.

anonym_46100e
Včera o 13:54
@ingridpisarova

@anonym_46100e no to sa určite týka autorky dovolenka !!!!

@ingridpisarova poznám takých, išli na dovolenku autom k moru a počas cesty domov si už museli požičať na benzín lebo ostali na benzínke a už nemali žiadne peniaze, nejako to zle prepočítali
mohli byť radi že nemali žiaden zdravotný problém lebo v zahraničí všetko drobnejšie platíš a až po návrate ti poisťovňa preplatí bločky

keď som tak tesne s peniazmi predsa žiadnu zahraničnú dovolenku neplánujem, ale využijem na dovolenku bezplatnú prírodu na slovensku

ingridpisarova
Včera o 16:23

áno ja rozumiem, aj ja takých poznám, ale to asi nie je prípad autorky.....

anonym_5c744f
Včera o 16:40
@anonym_46100e

@ingridpisarova poznám takých, išli na dovolenku autom k moru a počas cesty domov si už museli požičať na benzín lebo ostali na benzínke a už nemali žiadne peniaze, nejako to zle prepočítali
mohli byť radi že nemali žiaden zdravotný problém lebo v zahraničí všetko drobnejšie platíš a až po návrate ti poisťovňa preplatí bločky

keď som tak tesne s peniazmi predsa žiadnu zahraničnú dovolenku neplánujem, ale využijem na dovolenku bezplatnú prírodu na slovensku

@anonym_46100e a co spravili,isto niekoho otravovali,aby im pozical,resp.poslal na ucet.

anonym_46100e
Včera o 17:49
@anonym_5c744f

@anonym_46100e a co spravili,isto niekoho otravovali,aby im pozical,resp.poslal na ucet.

@anonym_5c744f presne tak, volali mi rýchlo požičať peniaze na účet lebo stoja na benzínke a nepamätám si či už mali natankované a nešlo zaplatiť kartou alebo to zistili pred tankovaním
finančná gramotnosť otras, žili na štýl nejak bolo nejak bude

anonym_5c744f
Včera o 18:08
@anonym_46100e

@anonym_5c744f presne tak, volali mi rýchlo požičať peniaze na účet lebo stoja na benzínke a nepamätám si či už mali natankované a nešlo zaplatiť kartou alebo to zistili pred tankovaním
finančná gramotnosť otras, žili na štýl nejak bolo nejak bude

@anonym_46100e no pekne,by ma hanba fackovala,asi mysleli,ze plna nadrz bude stacit tam aj spät.

a0
Včera o 19:16
@ingridpisarova

@anonym_f8bf6a konečne normálny komentár, lebo v každej zapadnutej dedine sú jasle , aby mamička mohla ísť napríklad na 6 do roboty !!!

@ingridpisarova v každom aj menšom meste tie jasle sú. Dokonca riešenie je aj také, že sa bude s mužom striedať pri dieťati. Kto chce spôsob nájde, kto nechce nájde dôvod.

anonym_2bb7cf
Včera o 19:42

Tvoje meno z nicku mi je povedome, nepytala si uz parkrat financnu pomoc na facebooku, aj na macky zbierala peniaze?