Dôvera a prenatal box
ahojte mamicky chcem sa vas spytat ze ci sa da ziskat z dovery takyto balicek alebo len ten z nemocnice ak sa mi ujde.mate s tym niektora skusenost?
@zuzanale ja som sa priamo vo family service pýtala, neposielajú budúcim mamičkám domov, môj gynekológ nemá o to záujem, tak s tým nič nemôžu robiť, príde mi hlúpe, že niekde mamičky dostávajú rôzne balíčky, aj u gynekológa, pritom ja si platím aj za ultrazvuky.... a mali by byť hradené poiťovňou, tehotná má na to nárok, ...., aj od poisťovne dôvera dostane mamička v pôrodnici len tej, v ktorej majú zmluvu, na stránke dôvery je zoznam pôrodníc a oddelení, kde majú mamičky na to nárok.
Ja som kočky nedostala nič a to si ešte aj ultrazvuky platím, aj "návštevu lekára"..... a že tehotná má všetko hradené od poisťovne... bohužiaľ, nie všade to paltí,,,,,,

@zuzka444 na poradni u gynekologicky som dostala jeden balicek od nejakeho ich sponzora, potom som dostala po porode dva, ale nie od dovery, od dovery dostanes priamo tam ked pojdes k nim poistit babo 😉