icon

Exekúcia

dominikahlada
16. nov 2021

Dobrý deň prosím vás hľadala som si na cresk.sk lenže mi tam nič neukázalo iba to že výsledok dopytu nieje dostupný. Tak som sa vás chcela spýtať lebo tomu nechápem či je tam nejaká chyba alebo nemám vedenú exekúciu. Pridávam aj fotku toho. Ďakujem vam

Exekúcia
acrobaleno
16. nov 2021
dominikahlada
autor
16. nov 2021

@acrobaleno neviem teraz vôbec tu čo ste mi poslala som ani nenašla …

acrobaleno
16. nov 2021

@dominikahlada Ja poznám iba túto stránku, len teraz neviem, či tá žiadosť pre verejnosť nie je spoplatnená.

dominikahlada
autor
16. nov 2021

@acrobaleno áno je ja som to na tej cresk.sk tam som tiež platila a a tá druha čo ste mi poslali tak tam nič som neplatila iba mi tam ukázalo že poslať výpis na účet .. tak teraz niečím ktorá z toho a na tej čo ste mi poslala dom neplatila nič

simca06022011
16. nov 2021

https://cre.sk/CRE-portal/default.aspx?ReturnUr... -tam by to malo ist emailom, ci pride spoplatnene neviem
na cresk.sk, ked si davas dopyt, tak je to platene
Obe tei stranky by mali mat rovnky zdroj -CRE. Tazko povedat, ci su tam vsetky exekucie v realnom case, alebo je tam nejaka doba na aktualizaciu... a preco ti tam nieco ukaze/neukaze.

dominikahlada
autor
16. nov 2021

@simca06022011 dala som si poslať aj tým mailom tak uvidím …

acrobaleno
16. nov 2021

@simca06022011 Od roku 2016 museli byť všetky exekúcie nahraté v centrálnom registri. Ak tam niektorá nie je, to znamená, že buď je ukončená/zastavená alebo to tam exekútor zabudol nahrať.

simca06022011
16. nov 2021

@acrobaleno napísala som niekde ze tam nemusia byt? 😉