Existuje banka bez poplatku za vedenie účtu?
Ahojte, študujem v Prahe, a mam česky aj slovensky učet. Teraz mam slovensku sporitlenu, no coskoro budem skolu koncit - SLSP ucet som mala doteraz zdarma. Viem, ze ked nebudem student tak sa za ucet plati, co idealne nechcem - na Slovensko zas nechodim az tak casto, no urcite chcem mat aj slovensku banku. S ktorou bankou ste spokojne? Je to niekde naozaj bez poplatku? Aj bez tych skrytych poplatkov? Ten ucet vyuzivam fakt minimalne, dakujem
@nunkas adresu aj občiansky preukaz si zmeníš priamo v aplikácii, nepotrebuješ ísť kvôli tomu na pobočku
Fio ani neotravuje telefonátmi a pozývaním na pobočku
@maranco a telefón ako bezpecnostny prvok? Už som pár krát potrebovala meniť v niekoľkých bankách, vrátane ČSOB, a ani v jednej to nešlo cez IB, iba osobne.
Ja mám ako druhý účet 365banku a som spokojná. Účet je zadarmo bez blbých podmienok a nikdy mi z banky nevolali skrz debilinu (zato napr Raiffeisen banka volá pravidelne a pravidelne blokuje nejaké ich číslo)
@ewwe @maranco @matusformanek ja len doplnim k mbank
"Vedenie karty zadarmo v prípade, že mesačný objem platieb na karte je vyšší ako 70 EUR alebo má klient niektorý z úverových produktov." T.j. staci ked mate aktivovanu mRezerva mini co je povolene precerpanie 40 E ktore je zadarmo a bezurocne, tak vam odpustia ten poplatok za kartu a ucet aj s kartou je uplne zadarmo.
@ewwe len je nerozumné viazať si takú sumu peňazí len preto aby som mal bezplatný účet a nemôžem sa ich dotknúť, lebo už bude platiť poplatok
a mladý človek krátko po skončení školy a nežije na Slovensku iste nemá voľných 15 000€ ktoré môže nechať len tak ležať bez pohybu
preto je jej lepšie vybrať takú banku kde má bezplatný účet a kartu bez žiadnych podmienok viac ako 15 rokov a nemusí v strese sledovať či sa niečo nezmení v pravidlách, alebo aká je aktuálna akcia na bezplatný účet + kartu
človek má rád pokoj a stabilitu a nie sledovať cenníky a obchodné podmienky bánk

Zvaz aj ČSOB smart účet. Okrem toho že je ten účet zdarma, ma ta banka aj vkladomaty a tie nie každá banka má. Plus má viac oveľa kamenných pobočiek ako Fio. Napr. u nás až v okresnom meste je Fio banka. Ďakujem pekne, keď si človek chce zmeniť telefónne číslo, bydlisko atď, vo sa len v pobočke dá, cestovať tak ďaleko.
@nunkas adresu aj občiansky preukaz si zmeníš priamo v aplikácii, nepotrebuješ ísť kvôli tomu na pobočku
Fio ani neotravuje telefonátmi a pozývaním na pobočku