Existuje darčeková karta na potraviny v elektronickej forme?
Dobrý deň, existuje prosím vás niečo ako darčeková karta na nákup potravín, len v elektronickej forme ? Chcela by som jednej mamičke prispieť na nákup potravín, ale nechcem jej poslať priamo €, radšej by som jej poslala len na nákup potravín peniaze, býva ďaleko a nákup jej doniesť neviem.
Ešte môžeš skúsiť zavolať na obecný úrad, odbor sociálnych vecí a spýtať sa na konkrétnu mamičku že jej chceš poslať peniaze na potraviny či ti odporúčajú poslať, alebo nie.
Nemôžu ti povedať podrobnosti ale ak ju poznajú vedia či to má zmysel, alebo je to zbytočná podpora.
si velmi mila, ale dala by som na instinkt -- ked jej neveris s poslanim priamo eur, tak preco veris s poslanim naakupnej poukazky? ako pisali vyssie, bez problemov ju preda niekomu za peniaze v nizsej hodnote, alebo ju pouzive v obchode na chlast a cigarety. ked ma financne problemy a nedostatok potravim, mala by navstivit potravinovu banku, alebo charitu v meste svojho bydliska. prosim, nenechaj sa oblbnut srdce-lamajucim pribehom.
@anonym_autor kúpila by som darčekovu kartu spravila screenshot a odoslala jej kód. Na každom pokladničnom bločku bude mať stav karty

Ak tam majú donášku niektorého obchodu nech ti pošle obsah košíka a zaplať jej nákup.
https://www.lunys.sk/mapa-s-odbernymi-miestami
Ak špekuluje tak to robia tak že poukážku niekomu predajú za zníženú cenu.
Alebo kúpia veci a idú ich vrátiť aby dostali nazad €.
Alebo nakúpené veci rozpredajú za nízku cenu.