Existuje poistenie úverov?

karkulk1979
5. jún 2013

Chcela by som sa opýtať či neviete o nejakom poistnom, kde by sa dali poistiť už existujúce úvery, hlavne v prípade smrti a trvalej alebo čiastočnej invalidity a pod.?
Ďakujem

0550
5. jún 2013

NEVIEM NA 100% ALE myslím že dakde v bankách to poistujú nie som si istá ale asi v OTP banke .No ale určite sa popýtaj niekde v bankách oni ti to už povedia

etel1
5. jún 2013

@karkulk1979 Existujúce úvery kľudne poistí komerčná poisťovňa ktorákoľvek,... Ak chceš vedieť viac, ozvi sa cez moju IP.

karkulk1979
autor
5. jún 2013

@550 banky poisťujú úvery len pri podpise zmluvy, mne ide o to, že sme si zobrali úver, keď sme sa informovali mali sme záujem aj o poistenie, ale keď sme podpisovali zmluvu, tak sme si nevšimli, že tam nie je poistenie, prišli sme na to dodatočne, pani v banke povedla, že si myslela, že nechceme poistiť, že si to nikto nedáva a dodatočne to už nešlo 😖

babatkonr
12. jún 2013

@karkulk1979 Dal by sa spravit aj refinanc uveru a popri tom dat aj poistit. Vselico sa da robit, ked sa v tom clovek vyzna. Vsetko zalezi od toho ako to mate spravene. Ak mate zaujem do IP vam dam kontakt na spolahliveho poradcu, ktory by vam vedel pomoct 🙂

norcima
12. jún 2013

Ja som mala poisteny uver pre pripad smrti v uniqe napriklad.

susangha
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
slobyf
19. jún 2013

Prečítal som si veľa rôznych príspevkov z oblasti poisťovníctva. Taktiež registrujem veľké množstvo ponúk práce v oblasti poisťovníctva. Všetky tieto príspevky zapadajú do scenára Finančnej prevencie, ktorú si nájdete daním názvu do Google a následne kliknete na to slovo. Názor si musíte urobiť sami.

andreah25
20. jún 2013

@karkulk1979 Poistenie úveru sa rieši už pri žiadosti úveru. Ak ste toto neurobili, tak dodatočne to nie je možné. Je však možné si úver vykryť iným poistením - životným poistením, ktoré je často lepšie (kryje viaceré riziká a má menej výluk) a niekedy dokonca i lacnejšie, ako poistenie úveru.
Takže pokojne si urobte životné poistenie, kde poistná suma pre prípad smrti bude minimálne vo výške úveru, trvalá invalidita taktiež (i keď plnenie z poistenia trvalej invalidity ide iba v prípade, že ste poisťovňou uznaná min. na 70% invalidná, čož sociálka nedá takmer nikomu, že treba zvážiť potrebu tohto poistenia) a skôr by som sa zamerala na poistenia v prípade možného výpadku príjmu, kde by mi poistenie nahradilo tento príjem a mohla by som pokojne splácať úver i naďalej - patrí sem najmä poistenie PN-ky, poistenie doby liečenia úrazu alebo choroby bez potreby byť na PN. Taktiež nezabudnúť na poistenie kritických chorôb - poistná suma taktiež minimálne vo výške úveru.

strapatymajo
29. júl 2013

@karkulk1979 Ahoj, osobne som sa už vyjadroval v inej téme k poisteniu. Je veľa spôsobov ako sa poistiť a taktiež riešenia, ktoré sú dobré , alebo naopak finančne zaťažia ...

Jedna mamina - tuším Pauli88 riešila na fóre nejaké poistenie pre dieťa a odporučila mi stránku jednej spoločnosti, ktorá robí aj finančné sprostredkovanie.
Našiel som tam jeden zaujímavý článok, ktorý sa mi celkom páči. skús pozrieť, možno ťa to nejako navodí.

http://www.v-consulting.sk/aktuality/news_planu...

strapatymajo
29. júl 2013

@karkulk1979 Alebo toto http://www.v-consulting.sk/aktuality/news_mlada... , popozeraj, uvidíš, prípadne daj dopyt tu na fóre nech ti to niekto nejako porieši.

karkulk1979
autor
30. júl 2013

@strapatymajo ďakujem idem študovať

karkulk1979
autor
30. júl 2013

@andreah25 životnú poistku máme, aj manžel má pri strate a výpadku príjmu osobitnú poistku

biba04
30. júl 2013

ahojte, usetrit sa da napriklad aj na splatkach...ak mate pozicku ci pozicku z nebankoviek, hypoteku, ci ine spotrebitelske uvery s vysokymi urokami ? 8 a viac % ? Viete, ze by Ste mohli mat uroky pod 8% ? Hypoteku pod 4% ?
Alebo Ste vlastnikmi nevyhodnych poistnych zmluv a peniaze, ktore setrite nie su zhodnotene tak ako by Ste si zelali ? Vlastnite leasing ?
Vlastnim licenciu NBS, t.z. ze viem kombinovat produkty roznych bank, cim dokazeme vytvorit ovela lepsie podmienky a Vam tak usetrit desiatky, stovky ci az tisice eur na
na Vasich uveroch. Staci, ak mi napisete. Ja Vam zavolam spat, prip. pridem az k Vam domov a spolu zhodnotime Vase zavazky a ak sa Vam to bude pacit, zadarmo pre Vas vypracujeme projekt, s ktorym usetrime Vase peniaze

johnnyf
Odpoveď bola odstránená
Zobraz