icon

Financie - budúcnosť

2. okt 2023

Čo sa oplatí mlademu človeku aby bol financne zaistený aj do buducnosti? Kde šporiť peniaze? je dobre investovat ich a keď ano kam a na čo? V dnešnej dobe neviem vôbec co robit pretože ich mať v banke kde mi nič nejde, alebo ich mať doma kde stracaju tak isto hodnotu je hlúpe. No investicie su risk. Čo je naozaj dobry sposob ako šetrit/zarabať - aby peniaze nestratili o 30,40 rokov hodnotu?

Strana
z2
sweet20
4. okt 2023

@tiezjedna tak to nie je to iste ale myslim, ze tato diskusia je o niecom inom..

martinp288
4. okt 2023

@tiezjedna Súhlasím, dávam dôraz na detaily, keďže táto práca je dosť o detailoch ak chcem dať klientovi maximum.

tiezjedna
4. okt 2023

@sweet20 ja netvrdím, že je. Ja len hovorím, že naprostá väčšina ľudí to tak vníma.

autor
4. okt 2023

Ja Neviem aky je rozdiel alebo čo ale určite nechcem platit za rady do finančnictva radšej chcem toho človeka čo je zadarmo a rieši tieto financie, 😅 taký ako v tom Partners Group a podobnych spolocnostiach.

sweet20
4. okt 2023

v poriadku, posuniem ti kontakt

stanislavicenka
4. okt 2023

@martinp288 u nas viac funguju sprostredkovatelia. A tiez to nemusi byt vyhra, ak ich zenie tiez iba vidina penazi. Bolo to vidiet v case vypredaja hypotek, tahali klienta z banky do banky pre svoj prospech. Financny poradca nie je sprostredkovatel

martinp288
4. okt 2023

@stanislavicenka poznám rozdiel medzi poradcom a sprostredkovateľom, rovnako poznám aj ich náplň práce. Súhlasím, že sú sprostredkovatelia, ktorí nepozerajú na klienta, ale na seba. Našťastie čoraz viac sa robia mystery kontroly a títo ľudia končia veľmi rýchlo. Sám pôsobím ako sprostredkovateľ a nedovolím si riskovať povolenie od NBS iba preto aby som dostal niekde o 10€ vyššiu províziu.

maranco
4. dec 2023

Seniorka prišla pre podvod o 23 100 eur.
Neznámy páchateľ ponúkol 70-ročnej seniorke možnosť zhodnotiť peniaze investovaním do kryptomien.
https://zive.aktuality.sk/clanok/NmmWu9e/senior...

Strana
z2