Financie - budúcnosť
Čo sa oplatí mlademu človeku aby bol financne zaistený aj do buducnosti? Kde šporiť peniaze? je dobre investovat ich a keď ano kam a na čo? V dnešnej dobe neviem vôbec co robit pretože ich mať v banke kde mi nič nejde, alebo ich mať doma kde stracaju tak isto hodnotu je hlúpe. No investicie su risk. Čo je naozaj dobry sposob ako šetrit/zarabať - aby peniaze nestratili o 30,40 rokov hodnotu?
@tiezjedna Súhlasím, dávam dôraz na detaily, keďže táto práca je dosť o detailoch ak chcem dať klientovi maximum.
Ja Neviem aky je rozdiel alebo čo ale určite nechcem platit za rady do finančnictva radšej chcem toho človeka čo je zadarmo a rieši tieto financie, 😅 taký ako v tom Partners Group a podobnych spolocnostiach.
v poriadku, posuniem ti kontakt
@martinp288 u nas viac funguju sprostredkovatelia. A tiez to nemusi byt vyhra, ak ich zenie tiez iba vidina penazi. Bolo to vidiet v case vypredaja hypotek, tahali klienta z banky do banky pre svoj prospech. Financny poradca nie je sprostredkovatel
@stanislavicenka poznám rozdiel medzi poradcom a sprostredkovateľom, rovnako poznám aj ich náplň práce. Súhlasím, že sú sprostredkovatelia, ktorí nepozerajú na klienta, ale na seba. Našťastie čoraz viac sa robia mystery kontroly a títo ľudia končia veľmi rýchlo. Sám pôsobím ako sprostredkovateľ a nedovolím si riskovať povolenie od NBS iba preto aby som dostal niekde o 10€ vyššiu províziu.
Seniorka prišla pre podvod o 23 100 eur.
Neznámy páchateľ ponúkol 70-ročnej seniorke možnosť zhodnotiť peniaze investovaním do kryptomien.
https://zive.aktuality.sk/clanok/NmmWu9e/senior...

@tiezjedna tak to nie je to iste ale myslim, ze tato diskusia je o niecom inom..