Finančné rozdelenie medzi partnermi
Ahojte chcem sa opýtať na názor vztahu dvoch ludi studentka a starsi partner ktorý pracuje normalne ako by podla vás malo fungovat platenie co sa týka rstauracii,vyletov,dovoleniek a podobne. Partner bol kedysi viac pri peniazoch a platil mi takmer vsetko avsak bol stym ok lebo ja ako studentka by som si to dovolit nemohla a chcel stale niekam chodit a podobne no poslednu sa mu finacne vobec nedari tak som z tych mojich zarobenych penazi z brigad zacala platit aj ja ze napolku. Som s tym ok avsak neviem si dalej predstavit ze budem teraz stale platit na polku nieco lebo takymto stylom nebudem mat zachvilku nic.(drahe restauracie,vylety) Momentalne sme skoro stale doma nikam nechdoime lebo neni zaco a partner uz chce aby som ho aj ja niekam pozvala a doslova si to vynucuje lebo som mu raz slubila ze ho pozvem nakoniec nepozvala. Ma novu pracu avsak mam pocit ze ju aj tak flaka a mina peniaze na nezmysli a mne vycita ze ved brigadujem ze mala by som zaplatit aj ja nieco a podobne. Chcem pocut vas nazor na toto.

@panelacikova kde som pisala ze on taha byvanie? A kazdy zvlast u rodicov