icon

Generali poisťovňa - vyplatenie PN

21. mar 2025

Ahojte, som na pn od leta, od začiatku leta do augusta mi pekne vyplatili pn (dala som si to všetko naraz, nie po mesiacoch). V októbri ma čakala operácia a nový doktor mi tam napísal, že mam chorobu kĺbov. Potom teda v decembri som išla do pobočky aj s lek. Správami a prišla odpoveď, že mi to vyplatiť nemôžu, pretože na chorobu kĺbov sa čaká minim. 2 roky. Ale ako nad tým viac rozmýšľam., Pn by mali vyplatiť v každom prípade, či to je taký úraz alebo choroba kĺbov alebo hočo, nie ? O to ma to viac mrzí, že mi do toho augusta všetko pekne vyplatili. Proste PN by mali vyplatiť aj keď tam je tá choroba kĺbov alebo nie? Máte niekto s tým skúsenosti? Ďakujem

sweet20
•
21. mar 2025

Bohuzial maju pravdu... cakacie doby nepustia kvoli poistnym podvodom.. moj klient vie ake su cakacie doby... bud si si to nenastudovala alebo ti to financnik nepovedal

autor
•
21. mar 2025

@sweet20 aha, no tak super. Ďakujem ti krásne za objasnenie.

sweet20
•
21. mar 2025

To si si sama robila tu zmluvu?

sweet20
•
21. mar 2025

Ak chces mozes napisat konkretnu diagnozu a najdem ti to v podmienkach generali

simonka40
•
2. okt 2025

@anonym_autor Dobry den, prosim Vas potrebovala ste aj nejake tlacivo pn, ze pnka trva dlhsie napriklad ako 14 dni? Ci stacilo dat zaciatok a koniec pn, plus vsetky lekarske spravy? Dakujem