icon

Hľadám niekoho z VÚB Banky na pomoc s účtom

lauzibr
21. mar 2026

Ahojte, hladam niekoho kto pracuje vo vub banke a vedel by mi pomoct s vytiahnutim vypisu z uctu.
Dakujem

anonym_b4814e
21. mar 2026

@lauzibr choď do banky a vypýtaj si ho.

anonym_500258
21. mar 2026

@lauzibr ak chces nieco nelegalne, tak to sa urcite nenajde niekto taky hlupy, aby riskoval vyhadzov a mozno aj horsie... legalne veci chod do banky

sweet20
21. mar 2026
@anonym_b4814e

@lauzibr choď do banky a vypýtaj si ho.

@anonym_b4814e to asi nebude jej ucet 😀

lauzibr
autor
21. mar 2026

je to moj ucet, len je zruseny. za mesacny vypis z archivu pytaju 20€, v slsp co som bola pytali 10€ za mesiac- ale bol tam prijemny manazer a spravil cely rok za 10€ neuctoval mi kazdy mesiac. tak ma napadlo ze skusim tu nejakeho prijemneho zamestnanca vub co to dokaze spravit lacnejsie, viem ze sa to da, len treba chciet. a samozrejme ze to nechcem zadarmo. je to normalne ucet na mna vedeny mam k nemu vsetko potrebne.

lauzibr
autor
21. mar 2026

nechce sa mi moc obehavat vub banky a dufat ze narazim na prijemneho manazera tak som skusila tu, mozno tam niekto pracuje a vie to vybavit, ja mu zaplatim za namahu a vsetci budeme spokojni.

huxy
21. mar 2026
@lauzibr

nechce sa mi moc obehavat vub banky a dufat ze narazim na prijemneho manazera tak som skusila tu, mozno tam niekto pracuje a vie to vybavit, ja mu zaplatim za namahu a vsetci budeme spokojni.

@lauzibr aj ja som niečo potrebovala, ale to musíš do banky a spisuje sa oficialne žiadosť. Takto na diaľku ti to isto nikto príčetný nespraví, ani telefonicky.

anonym_b35c6a
21. mar 2026
@lauzibr

@lauzibr Príjemný manažér potom príde o miesto, ak to urobí. Bývalý kolega pozrel vo VUB na účet svojej bývalej priateľky. Systém to vyhodnotil ako neopodstatnený prístup na účet a vyhodili ho.

Toto ti nikto neoficiálne neurobí. A už určite nie za "odmenu". Treba si o to zažiadať na pobočke a ak je to oficiálne možné, tak ti to urobia. Ak nie, tak nikto zo zamestnancov nebude riskovať.

sweet20
21. mar 2026
@anonym_b35c6a

@lauzibr Príjemný manažér potom príde o miesto, ak to urobí. Bývalý kolega pozrel vo VUB na účet svojej bývalej priateľky. Systém to vyhodnotil ako neopodstatnený prístup na účet a vyhodili ho.

Toto ti nikto neoficiálne neurobí. A už určite nie za "odmenu". Treba si o to zažiadať na pobočke a ak je to oficiálne možné, tak ti to urobia. Ak nie, tak nikto zo zamestnancov nebude riskovať.

@anonym_b35c6a citala si to cele? Je to jej ucet, len zruseny

rozculena
21. mar 2026
@lauzibr

@lauzibr namiesto platby za námahu zaplať rovno v banke za výpis

anonym_500258
21. mar 2026
@anonym_b35c6a

@anonym_b35c6a hlavne aka bude ta odmena, ked sa tu bavime o desiatkach eur za oficialny vypis...

huxy
21. mar 2026
@sweet20

@sweet20 to je jedno, koho je to účet. Pracovník banky by veľmi riskoval lustrovanie účtu niekoho cudzieho len tak.

anonym_b35c6a
21. mar 2026
@sweet20

@sweet20 Keby oslovila niekoho na marketingu a ten sa pozrie na jej účet, tak sa pozerá na cudzí účet, čo nie je dovolené. Lebo to nie je jej náplň práce. Musel by sa ozvať niekto z klientskeho pracoviska, kto to má v náplni práce. A to už rovno môže ísť na pobočku a tam si to oficiálne vyžiadať.

sweet20
21. mar 2026
@anonym_b35c6a

@sweet20 Keby oslovila niekoho na marketingu a ten sa pozrie na jej účet, tak sa pozerá na cudzí účet, čo nie je dovolené. Lebo to nie je jej náplň práce. Musel by sa ozvať niekto z klientskeho pracoviska, kto to má v náplni práce. A to už rovno môže ísť na pobočku a tam si to oficiálne vyžiadať.

@huxy
@anonym_b35c6a ale ja som to myslela tak, ze je to jej ucet, cize normalne ide do banky a povedia jej. Je to ine ak by to bol cudzi ucet a ide do banky si vypytat vypis. Ja o tom hovorim.

anonym_b35c6a
21. mar 2026
@sweet20

@huxy
@anonym_b35c6a ale ja som to myslela tak, ze je to jej ucet, cize normalne ide do banky a povedia jej. Je to ine ak by to bol cudzi ucet a ide do banky si vypytat vypis. Ja o tom hovorim.

@sweet20 Tak potom s tebou súhlasím. Úplne zbytočne založená téma. V pondelok mala naklusať do banky a vyžíadať si to.

anonym_3148ee
21. mar 2026

správny postup je pred zrušením účtu si posťahovať všetky výpisy z IB k sebe