Poraďte poctivé poistenie: Plánované bábätko + fyzická práca (kaderníčka)
Ahojte baby, potrebovala by som poradiť od niekoho, kto má reálnu skúsenosť. 8 rokov pracujem ako kaderníčka (stále na nohách), čo si odniesla moja krčná chrbtica a ramená.
S partnerom plánujeme bábätko a chcem si poriešiť poistenie (úrazovku/rizikové), ale nechcem nič nevýhodné.
Ide mi o:
PN-ku a úrazy – aby reálne platili (ideálne od 15. dňa), keď ma kvôli chrbtici "vypne".
Tehotenstvo a pôrod – hlavne komplikácie a cisársky rez.
Čakacie lehoty – Baby, koľko mesiacov pred otehotnením ste museli mať zmluvu, aby vám to uznali? Počula som, že niekde je to 9 a niekde až 12 mesiacov.
Výluky – keďže už mám v karte záznamy o rehabilitáciách chrbtice, ktorá poisťovňa nie je taká prísna?
Rozmýšľam nad NN, Allianz, Generali alebo Kooperativou. Ktorá z nich reálne a načas platí? Budem vďačná aj za tip na férového poradcu, ktorý mi na rovinu povie pravdu o výlukách a čakacích dobách.
Ďakujem krásne
@turalapa Dobrý deň, odpoveď na vašu otázku je trochu komplexnejsia, nakoľko sa posudzuje často vas momentálny zdravotný stav. Ak máte záujem pošlite mi správu a porozprávame sa o detailoch a co vas zaujima. Pracujem v tomto obore a mam s tým reálne skúsenosti.
@turalapa ja som mala rehabilitácie s kolenami pred 20 rokmi a vylúčili mi ich z poistenia

ja som mala 2 roky , neviem ako je to teraz
ale vyluky budeš mat u každej ,