icon

Hradenie výdavkov deťom na vysokej škole

12. sep 2022

Ahojte, tie, ktore mate doma vysokoskolakov, ako mate zadelene vydavky? Cca kolko mesacne paltite a v akom meste? Zvazujete aj narocnost odboru a ci ma dieta cas na brigadu? Platite im VS zivot a naklady s nim spojene vy alebo si to musia riesit cele sami, popr. nejaky kompromis? Len ma zaujima, ako to maju ini..

Strana
z5
nelca84
15. sep 2022

@pablo232 zase si nenapadne preskocil temu obstarania vozidiel, udrzbu, poistky, to ako opotrebuvavas svoje auto a tym straca na hodnote... aj to sa totiz zaratava pri podnikani do nakladov. Ty to vobec neberies do uvahy. Tak praci zdar.

pablo232
15. sep 2022

@nelca84 nepreskočil, nikto sa ma na to zatiaľ nepýtal :D samozrejme, že to beriem do úvahy. Vy si predstavujete strašnú vedu v tých výdavkoch okolo auta pritom sa to ničím nelíši od bežnej údržby vášho auta ,s ktorým chodíte do práce až na to, že mením častejšie olej a brzdové platničky. Nechajme to tak, stále sa budeme snažiť presvedčiť o svojej pravde. Vode v koši zdar.

vamajka
15. sep 2022

Nas ta synova VS vela nestoji do Trnavy dochadza cca 50min. vlakom s 1 prestupom zadarmo. Ked mi povie, ze bol aj na obede tak mu ho preplatim, ked povie, ze potrebuje dobit kartu aj na to mu dam. V lete brigadoval cez vikendy roznasa letaky, striha videa z toho ma peniaze pre seba. Neplatim mu posedenia s priatelmi, kamaratke bol na svadbe, na rozlucke zo slobodou, chaty a pod. veci tak na tie si zarobi sam. Prip. ked je doma navarene no on chce cinu alebo pizzu tak to si tiez plati sam

lucinkaboz
31. jan 2025

@matkahelka zbytocna vs nie je ziadna, trochu pokory

Strana
z5