icon

Ide vám aplikácia VÚB?

pictbridge
27. nov 2025

Nejde sa mi vôbec prihlásiť. Stále mi vypíše že nieje dostupné pripojenie k internetu ale to je blbosť net nam funguje aj v mobile aj wifi. Nejde mi v oboch telefónoch.

anonym_a86779
27. nov 2025

@pictbridge uz ide iba nova appka

slavomira236
27. nov 2025

@pictbridge je nova apka. Chpdilo upozornenie ppsledny mesiac dost casto aspon mne

huxy
27. nov 2025
@anonym_a86779

@anonym_a86779 mne ide stále aj stará appka

anonym_237d3e
27. nov 2025

@pictbridge
Vy byvate v pivnici ? Pol roka vypisuju ze menia apku.

pictbridge
autor
27. nov 2025
@anonym_237d3e

@pictbridge
Vy byvate v pivnici ? Pol roka vypisuju ze menia apku.

@anonym_237d3e hiii naozaj ? Bomba komentár. Rada odpoviem aby ti bolo trápne. Keďže mam aj podnikateľský účet tak moja stará aplikacia ostáva stale dostupná. Si predstav že už ide. Novú mam nainštalovanú ale nepoužívam ju lebo nová nezobrazuje podnikateľský účet ale asi bývaš v pivnici keď to nevieš.

pictbridge
autor
27. nov 2025
@slavomira236

@pictbridge je nova apka. Chpdilo upozornenie ppsledny mesiac dost casto aspon mne

@slavomira236 žiaľ mne neprišlo ani raz ale už funguje. Bol výpadok asi pol hodiny. Čítam že bolo hlásených viac výpadkov.

pictbridge
autor
27. nov 2025
@anonym_a86779

@anonym_a86779 nie iba nova keďže mam aj účet na podnikanie a v novej nieje stale mam aktívnu aj starú. Už funguje

pictbridge
autor
27. nov 2025
@huxy

@anonym_a86779 mne ide stále aj stará appka

@huxy ano aj mne. Predpokladám že máš aj podnikateľský účet preto nam ide stara lebo v novej nieje .

huxy
27. nov 2025
@pictbridge

@huxy ano aj mne. Predpokladám že máš aj podnikateľský účet preto nam ide stara lebo v novej nieje .

@pictbridge kdeže , len obyčajný účet 🙈

patka06
27. nov 2025

Dcéra má študentský účet, stále jej funguje aj stará apka.

pictbridge
autor
27. nov 2025
@huxy

@pictbridge kdeže , len obyčajný účet 🙈

@huxy mama mi akurát dala prečítať sms ze do 27.11 bude stara fungovať tak sa nechajme prekvapiť. Ale mne prišiel mail dávnejšie že keďže mam aj účet na podnikanie moja stará verzia bude naďalej dostupná keďže v novej aplikácií to este nedomysleli . Katastrofa.

pictbridge
autor
27. nov 2025
@patka06

Dcéra má študentský účet, stále jej funguje aj stará apka.

@patka06 niekomu rozposlali sms že do 27.11 bude stara verzia . Mne neprišla sms mame a otcovi ano . Uvidíme no. Aj syn ma zatiaľ ide. Uvidím zajtta.

patka06
27. nov 2025
@pictbridge

@patka06 niekomu rozposlali sms že do 27.11 bude stara verzia . Mne neprišla sms mame a otcovi ano . Uvidíme no. Aj syn ma zatiaľ ide. Uvidím zajtta.

@pictbridge áno, dcéra dostala sms. že končí v júni, dátum si už presne nepamätám. Je november a stále ide.

maranco
27. nov 2025
@pictbridge

@anonym_237d3e hiii naozaj ? Bomba komentár. Rada odpoviem aby ti bolo trápne. Keďže mam aj podnikateľský účet tak moja stará aplikacia ostáva stale dostupná. Si predstav že už ide. Novú mam nainštalovanú ale nepoužívam ju lebo nová nezobrazuje podnikateľský účet ale asi bývaš v pivnici keď to nevieš.

@pictbridge Podľa informácií od banky bude pôvodná aplikácia v najbližších mesiacoch dostupná už iba pre podnikateľov, živnostníkov a právnické osoby. Pre bežných klientov sa postupne vypína.
https://zive.aktuality.sk/clanok/nX4sqfN/velka-...

pictbridge
autor
27. nov 2025
@maranco

@pictbridge Podľa informácií od banky bude pôvodná aplikácia v najbližších mesiacoch dostupná už iba pre podnikateľov, živnostníkov a právnické osoby. Pre bežných klientov sa postupne vypína.
https://zive.aktuality.sk/clanok/nX4sqfN/velka-...

@maranco ano viem. Písala som to vyššie. Keďže mam podnikateľky účet budem ju mať dostupná preto skm nechápala prečo mi nešla. Ako pisem už ide.

pikachu999
29. nov 2025

@pictbridge mne v tej novej vôbec nechce autorizovať platbu..no celé zle

pictbridge
autor
29. nov 2025
@pikachu999

@pictbridge mne v tej novej vôbec nechce autorizovať platbu..no celé zle

@pikachu999 par krát sa mi tiez stalo 🤦‍♀️🙄

pikachu999
29. nov 2025
@pictbridge

@pikachu999 par krát sa mi tiez stalo 🤦‍♀️🙄

@pictbridge j aspoň včera skúšala jednu platbu asi 5 krát a nešla vôbec..potom som uz kaslala na to..aj si to nejak vyriešila či to prešlo samé? 😊😅

katkaseiner
29. nov 2025

stara ma fungovat do 4.12., mne zatial ide, branim sa novej zubami- nechtami

maciatkolulu
29. nov 2025
@anonym_a86779

@anonym_a86779 mne ide stará app

bororka
30. nov 2025

Mne poslali v pondelok, že ju môžem používať naďalej, bez akýchkoľvek zmien či obmedzení. A som normálna FO so súkromným účtom.