Investovať mesačne s George od 20€: Vaše skúsenosti
Ahojte,
kvôli výhodnejším úrokom je možnosť v Georgovi investovať od 20€ mesačne.
Využívate niekto? Radili ste sa v banke / s finančným poradcom / samoštúdium? Pre čo ste sa nakoniec rozhodli?
Ďakujem krásne za odpovede
napr. na sporiacom účte pre max úrok je táto podmienka - investovanie každý mesiac od 20€
napr. na sporiacom účte pre max úrok je táto podmienka - investovanie každý mesiac od 20€
@lucka243 aky tam je prosim urok a ano, tych 20 euro mas pri vsetkom ako pravidelna investicia, je to minimum co maju nastavene
aha, ty mas na mysli to 1% co ponukaju ku sporiacemu?
@lucka243 vobec sa to neoplati, radsej investuj cez brokrov, investovanie v bankach je sice jednoduche, ale stoji vela na poplatkoch, hod si do AI, nech ti spravi porovnanie, ked budes davat 20 EUR/mesiac
@lucka243 vobec sa to neoplati, radsej investuj cez brokrov, investovanie v bankach je sice jednoduche, ale stoji vela na poplatkoch, hod si do AI, nech ti spravi porovnanie, ked budes davat 20 EUR/mesiac
@anonym_305600 mna sa snazili presvecit ze to ma vyznam, ked je pravidelna investicia ale preco potom ponukaju aj jednorazove investicie?
@lucka243 Ahoj, poviem zo skúseností. V skratke, NIE cez banku sa to naozaj neoplatí. Vysvetlím to jednoducho. Banka ťa chce nalákať k sebe investovať, vyzerá a znie to super, lepší úrok na sporiacom účte, investovanie a skrátka všetko na jednom mieste. Tiež mám George.
Avšak ak si založís u brokera samostatne napríklad u XTB, a tam ich budeš investovať, vždy ťa to vyjde lepšie kvôli poplatkom jak v banke. A za tú almužnu na sporiacom účte sa to fakt v george neoplatí. Je toho plný internet, prečo cez banku NIE.
Nejde o finančnú radu, ani nie som poradca. Čisto len zo skúseností. Nezabudni že investovanie je riziko a zle nastavené portfolio ti môže peniaze zobrať a nie dať. Ak sa do toho nerozumieš, konzultuj sa s nejakým kvalitným a overeným finančným poradcom. Alebo si naštuduj internet, v dnešnej dobe sa to dá aj bez poradcu 🙂.

ake vyhodnejsie uroky, co konkretne mas na mysli
etf mas na mysli?
cenne papiere?
ci co