Je bezpečné dať niekomu môj e-mail, ak mi má poslať peniaze prostredníctvom PayPal?
Môže ma nejaký spôsobom okradnúť o peniaze ?
Asi nie....práve ja používam PayPal pri zahraničných platbách, aby nevideli moje meno a bankové údaje....neviem nakoľko je bezpečný ale zatiaľ sa nič nestalo pouzivam ho iste viac ako 5 rokov....
Čiže v pohode email môžem dať ? Dala som tam dve otázky a neviem na ktorú je odpoveď 😂
E-mail úplne v pohode. Nemá ťa ako okradnúť... je to ako keby si niekomu dala číslo účtu
Ved cez paypal sa peniaze posielaju cez email adresu, ako inak ti ma poslat peniaze cez paypal?
Je v pohode dat email
@gladys_07 neviem práve, preto sa pýtam. Vďaka
bez emailu ti nevie poslať peniaze
Email áno, ale daj ten ktorý máš priradený k PayPal účtu. Ináč ti peniaze neprídu ak dáš iný.
cez paypal ti doslova bez emailu co mas pripojeny k payalu nema ako inak poslat peniaze
Keď ti príde na email potvrdenie že ti prišli peniaze, neklikaj na linky v emaile ale si priamo otvor stránku https://www.paypal.com kde si pozrieš či ti naozaj došli.
Ak by to bol podvodník tak ti pošle do mailu falošné potvrdenie o platbe ktoré by ťa presmerovalo na jeho podvodnú paypal stránku.
Zásada je že cez linky doručené v maili sa neprihlasovať ani do banky.
@maranco vďaka

nie. e-mail je v pohode