icon

Je email od Unicredit s požiadavkou na údaje legitímny?

4. nov 2025

Ahojte, neviete, ci z Unicredit banky posielaju emaily so ziadostou o potvrdenie a aktualizaciu osobnych udajov? V emaily je ziadost o dorucenie kopie OP na pobocku, no my v meste pobocku nemamw, najblizia je v krajskom meste vzdialenom 50km od nas a tam by som potom este potrebovala cestovat MHD k pobocke, skutocne sa mi to nechce absolvovat. Pokusala som sa dovolat na infolinku, ale bola pretazena, zajtra skusim opat, len ma to zaujima..je to velmi zvlastny postup, aby ma tahali na pobocku, ktora v nasom okoli ani nie je.

maranco
4. nov 2025

Skús pozrieť v nastavení aplikácie, alebo cez internetbanking či tam nemáš možnosť aktualizovať osobné údaje.
Menila si nedávno občiansky preukaz?

kikusenka1
4. nov 2025

@anonym_autor ahoj ano posielajú. Ja som ale pre istotu volala najprv na infolinku a tam mi to potvrdili

anonym_2ad37c
4. nov 2025

ano posielaju ale nie som si ista ci bola moznost aj “online” - bola som na pobocke… kazdopadne ako sa pise vyssie, daju sa aktualizovat v appke udaje, nahrat novy OP… verifikaciu je vsak potrebne urobit, lebo zablokuju ucet 🤷🏻‍♀️😏

anonym_316ebd
5. nov 2025

tiez to verujem ze infolinku.

rozculena
5. nov 2025

@anonym_autor mne prišiel tiež email ja tam ani nemám účet😂
a prišiel mi aj z mBank,v ktorej účet mám,a nie neklikala som.Lebo cez link v emaily nikdy neklikám