icon

Je Forex trading výnosná investícia?

18. júl 2024

Ahojte, zaujímate sa niekto o túto tému? Robíte s tým? Investujete tam €? Stále mi vyskakujú videá aj príbehy na Insta od reálnych ľudí čo poznám. No len na začiatok tam treba vložiť že vraj minimálne 100€. Oplatí sa to? Vynáša vám to aspoň tak 1000€/mes? Či mám až veľké predstavy o tom? 🤣 Ďakujem za odpovede 🙂

viestta
18. júl 2024

Vsak sa tych realnych ludi spytaj ako su spokojni.

autor
18. júl 2024

@viestta pýtam sa, len samozrejme samé plusy žiadne negatíva, tak za to sa pýtam tu takto nezáväzne

sissy27
18. júl 2024

pozri si videá tohto chalana, má tam niekde krásne vysvetlené aj tieto "trejdingy" a novodobých online milionárov 😅
https://www.youtube.com/@furtnieco_speniazmi/vi...

esmey
18. júl 2024

Známy PL broker s 3 písmenkami v názve s X na začiatku má minm vklad 0 eur. Tzn. možeš začať tradovať aj s 5 eurami a vyskúšaj zarobiť 🙂 niečo mi však hovorí že ani netušíš o čo ide :D

ekira1
18. júl 2024

Takýchto tém tu je, napríklad
https://www.modrykonik.sk/forum/financie-a-rodinny-rozpocet/forex-skusenosti/
Keď poznáš tých reálnych ľudí, sú už za vodou?

egonsk
18. júl 2024

vsetci maju z toho take neskutocne prijmy, ze sa tym musia chvalit, lebo z cistej svatskej lasky k ludom tuzia, aby aj siroke okolie tak jednoducho zbohatlo a mohli tiez raz prehadzovat peniaze lopatou ....

Ak niekoho uvidis prehadzovat hnoj lopatou, pomysli si, ze prehadzuje peniaze. Preco? Chod do obchodu kupit vrece hnoja a razom pochopis. Taky clovek to bere ako hnoj a nie, ze su to peniaze... tak sa tym ani nechvali a neodporuca kazdemu. Chapes teraz ten rozdiel?

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
hellwant
18. júl 2024

Veľa stratis a aktivni traderi v drvivej väcsine zaostavaju za priemerom trhu.

hellwant
18. júl 2024

Statistiky z roku 2019. Všeobecne trading, nielen forex.

sonula
18. júl 2024

Zaujimas sa o investicie a financie a politiku? Ak hej chod do toho. Ak o tomto ani len netusis tak si myslim ze sa daju prachy minut aj kvalitnejsie.

veronika2021
18. júl 2024

Ak chces mat 1000€ mesacne tak nazaciatok potrebujes odhadom 50.000 € ,rozumne si ponastavovat stop loss,nemat velke oci,zohladnit rizika a ocakavat realny vynos tak medzi 1-2% . Ako absolutny laik som sa o to dost zaujimala pred par rokmi ale ked som pochopila,kolko penazi musim vlozit aby som nesla do velkeho rizika a stale bola optimisticka s vynosom,tak som to nechala tak.Lebo pregemblit stovky ci tisicky to pojdem radsej na dovolenku.Takze so sto eurami neurobis nic.Mozes sa akurat tak ucit,skusat,hrat sa…..

kiki68
18. júl 2024

Skus to s eurami, co nepotrebujes k zivotu nejak nutne a nauc sa na tom. Potom ked sa znasobi, tak predas an ides do vacsieho objemu stale.

lavender94
18. júl 2024

Podľa mňa je to čistý gambling a o to viac ak sa do toho absolútne nerozumieš. Chce to prehľad, ale aj šťastie a nejaký talent. Osobne poznám len ľudí čo chceli zarobiť nahádzali do toho tisíce a nevydalo. Nikto ťa to ta týždňový kurz nenaučí. Investovanie áno, ale tieto krátkodobé, niekedy menej ako týždňové investície su čisto o šťastí. Existujú simulátory, kde nahádžeš fiktívne peniaze a môžeš sa hrajkať na trading. Keď by ti to išlo môžeš skúsiť real. Keby to je take úžasné a jednoduché, robili by to všetci a mohli by sme si tu utierať zadky 500 eurovkami.

fido69
Autor odpoveď zmazal
autor
18. júl 2024

@esmey no veď to že ani nie 🤣 pozeram okolo toho videá, ale dako sa neviem do toho dostať.. to čo spomínam hore, je tak, že vlastne majú nastavenú automatiku a samé im to traduje, alebo ako to napísať 🤣

autor
18. júl 2024

@ekira1 nie, to nie

autor
18. júl 2024

Ďakujem všetkým za komenty, odpovede 😁

jarka_black
18. júl 2024

to je pre skúsených
s tématikou sa najlepšie oboznámite cez 2. alebo 3. dôchodkový pilier... potom môžete skúsiť aktívne investovať na platforme

timilv
18. júl 2024

@autorka kamarátka si s tým "zarába" už roky. Ale u nich muž zarába tak, že ona by do práce nemusela a má to len ako hobby popri fitku a kozmetike. Sem tam sa jej podarí za deň zarobiť aj 100€ ale potom je obdobie že aj týždeň nič. Tam musíš mať prehľad, sledovať burzu a všetko čo ju ovplyvňuje. A aj tak Ti to vyjsť nemusí 🙂

fido69
Autor odpoveď zmazal
timilv
18. júl 2024

@fido69 ono to aj tak bolo myslené 😉 ona sa tým proste bavká a zabíja čas, to je celé... Muž zarába takže, ona nepotrebuje nejaký extra príjem, len jej to proste sem tam vyjde asi vďaka podpore z tej ich skupiny

michal711
20. júl 2024

Preber sa. Či. Skôr tým lepšie. Na 99,99% o peniaze prídeš.

miruskamy
10. jún 2025

Ak by si mala čas a záujem sa oboznámiť s týmito vecami, odporúčam www.hrajemesinaburze.cz ale nie je to také jednoduché že vložíš a nejaký algoritmus ti bude zarábať, tak to propagujú tí čo chcú tvoj vklad, a hlavne ak by si z toho chcela mať už aj menší peniaz tak s pár stovkami vkladu nič nevykúzliš, treba mať nejaké tie tisíce navyše. Tak ako to tu bolo už opísané.

miruskamy
10. jún 2025

A ešte z vlastnej skúsenosti, pokial dáš do toho pár stoviek eur môžeš čakať výnos pár desiatok eur za mesiac, v prípade že sa ti darí a máš sebadisciplínu, nejdeš do veľkého rizika.