Je Forex trading výnosná investícia?
Ahojte, zaujímate sa niekto o túto tému? Robíte s tým? Investujete tam €? Stále mi vyskakujú videá aj príbehy na Insta od reálnych ľudí čo poznám. No len na začiatok tam treba vložiť že vraj minimálne 100€. Oplatí sa to? Vynáša vám to aspoň tak 1000€/mes? Či mám až veľké predstavy o tom? 🤣 Ďakujem za odpovede 🙂
@viestta pýtam sa, len samozrejme samé plusy žiadne negatíva, tak za to sa pýtam tu takto nezáväzne
pozri si videá tohto chalana, má tam niekde krásne vysvetlené aj tieto "trejdingy" a novodobých online milionárov 😅
https://www.youtube.com/@furtnieco_speniazmi/vi...
Známy PL broker s 3 písmenkami v názve s X na začiatku má minm vklad 0 eur. Tzn. možeš začať tradovať aj s 5 eurami a vyskúšaj zarobiť 🙂 niečo mi však hovorí že ani netušíš o čo ide :D
Takýchto tém tu je, napríklad
https://www.modrykonik.sk/forum/financie-a-rodinny-rozpocet/forex-skusenosti/
Keď poznáš tých reálnych ľudí, sú už za vodou?
vsetci maju z toho take neskutocne prijmy, ze sa tym musia chvalit, lebo z cistej svatskej lasky k ludom tuzia, aby aj siroke okolie tak jednoducho zbohatlo a mohli tiez raz prehadzovat peniaze lopatou ....
Ak niekoho uvidis prehadzovat hnoj lopatou, pomysli si, ze prehadzuje peniaze. Preco? Chod do obchodu kupit vrece hnoja a razom pochopis. Taky clovek to bere ako hnoj a nie, ze su to peniaze... tak sa tym ani nechvali a neodporuca kazdemu. Chapes teraz ten rozdiel?
Veľa stratis a aktivni traderi v drvivej väcsine zaostavaju za priemerom trhu.
Zaujimas sa o investicie a financie a politiku? Ak hej chod do toho. Ak o tomto ani len netusis tak si myslim ze sa daju prachy minut aj kvalitnejsie.
Ak chces mat 1000€ mesacne tak nazaciatok potrebujes odhadom 50.000 € ,rozumne si ponastavovat stop loss,nemat velke oci,zohladnit rizika a ocakavat realny vynos tak medzi 1-2% . Ako absolutny laik som sa o to dost zaujimala pred par rokmi ale ked som pochopila,kolko penazi musim vlozit aby som nesla do velkeho rizika a stale bola optimisticka s vynosom,tak som to nechala tak.Lebo pregemblit stovky ci tisicky to pojdem radsej na dovolenku.Takze so sto eurami neurobis nic.Mozes sa akurat tak ucit,skusat,hrat sa…..
Skus to s eurami, co nepotrebujes k zivotu nejak nutne a nauc sa na tom. Potom ked sa znasobi, tak predas an ides do vacsieho objemu stale.
Podľa mňa je to čistý gambling a o to viac ak sa do toho absolútne nerozumieš. Chce to prehľad, ale aj šťastie a nejaký talent. Osobne poznám len ľudí čo chceli zarobiť nahádzali do toho tisíce a nevydalo. Nikto ťa to ta týždňový kurz nenaučí. Investovanie áno, ale tieto krátkodobé, niekedy menej ako týždňové investície su čisto o šťastí. Existujú simulátory, kde nahádžeš fiktívne peniaze a môžeš sa hrajkať na trading. Keď by ti to išlo môžeš skúsiť real. Keby to je take úžasné a jednoduché, robili by to všetci a mohli by sme si tu utierať zadky 500 eurovkami.
@esmey no veď to že ani nie 🤣 pozeram okolo toho videá, ale dako sa neviem do toho dostať.. to čo spomínam hore, je tak, že vlastne majú nastavenú automatiku a samé im to traduje, alebo ako to napísať 🤣
@ekira1 nie, to nie
Ďakujem všetkým za komenty, odpovede 😁
to je pre skúsených
s tématikou sa najlepšie oboznámite cez 2. alebo 3. dôchodkový pilier... potom môžete skúsiť aktívne investovať na platforme
@autorka kamarátka si s tým "zarába" už roky. Ale u nich muž zarába tak, že ona by do práce nemusela a má to len ako hobby popri fitku a kozmetike. Sem tam sa jej podarí za deň zarobiť aj 100€ ale potom je obdobie že aj týždeň nič. Tam musíš mať prehľad, sledovať burzu a všetko čo ju ovplyvňuje. A aj tak Ti to vyjsť nemusí 🙂
Preber sa. Či. Skôr tým lepšie. Na 99,99% o peniaze prídeš.
Ak by si mala čas a záujem sa oboznámiť s týmito vecami, odporúčam www.hrajemesinaburze.cz ale nie je to také jednoduché že vložíš a nejaký algoritmus ti bude zarábať, tak to propagujú tí čo chcú tvoj vklad, a hlavne ak by si z toho chcela mať už aj menší peniaz tak s pár stovkami vkladu nič nevykúzliš, treba mať nejaké tie tisíce navyše. Tak ako to tu bolo už opísané.
A ešte z vlastnej skúsenosti, pokial dáš do toho pár stoviek eur môžeš čakať výnos pár desiatok eur za mesiac, v prípade že sa ti darí a máš sebadisciplínu, nejdeš do veľkého rizika.

Vsak sa tych realnych ludi spytaj ako su spokojni.