icon

Je investičné sporenie vo VÚB banke Eurizon výhodné?

dominix9
26. nov 2025

Ahojte,co si myslite o investicnom sporeni vo VUB banke konkretne EURIZON ? Mate niekto zriadene podobne ? Otazkou je ci sa to oplati na tych 5 rokov po 40e mesacne...dakujem 🙂

Strana
z2
kvoli
27. nov 2025

@dominix9 ja mám presne Eurizon a nesla by som do toho viac, čakám kedy prejde 'lehota' a vyberiem všetko, skôr pôjdem do rizikovejsich fondov lebo toto je také divné. Spočiatku to velmi hlboko kleslo a po takmer roku sa to stale nevyrovnalo vkladu (bola to jednorázová investícia) takže za mna nie. Pre porovnanie mame investície aj v iných sektoroch a aj tam to občas klesne co je samozrejme ale väčšinou sa to točí okolo sumy vkladu a nikdy neostane na hlbokom prepade.

hellwant
27. nov 2025
@anonym_69d8c2

@hellwant lepsie nez nic

@anonym_69d8c2 to ano🙂

marianna6
4. dec 2025
@anonym_69d8c2

@hellwant S 500 zevraj bude casom padat som citala dakde na stranke, resp ze uz nebude tak rast a nebude tak vynosne

@anonym_69d8c2 kto vie vestit buducnost?

romanaremkova
Odpoveď bola odstránená
stanislavicenka
2. mar 2026
@sevrin

Už len to "investičné sporenie" je taký mačkopes.
Založ si účet vo Finaxe alebo Portu, všetko dávaj do akcií aspoň za stovku mesačne.

@sevrin preco jej radis taku hlupost? Odpoved bez zmyslu.

@dominix9 vies, toto je velmi vseobecna otazka. Zale,i, co vlastne chces, alebo preco to chces. A preco len 40 eur. Ci je to tvoj strop pre investovanie. Ci je to jedina moznost.
Lebo davat 100vkund9 akcii vo finaxe tiez nie je ziadna slava, ak je to jedina moznost, ktoru by si mala. Jedina karta, na ktoru chces stavit. A hlavne to obdobie

Strana
z2