Je možné doplniť rekreačný poukaz o ďalšie služby?
Ahojte. Objednala som cez Zľavomat víkend na jednej chate. Mužovi to preplatia, ibaže mi potom napadlo, že som skôr mohla objednať niečo s polpenziou. Je ešte nejaka možnost doplniť k tomuto poukazu preplatenie účtu z reštaurácie, alebo nejaké atrakcie,návštevy hradov atd? Lebo ten poukaz má menšiu hodnotu a na ďalšiu dovolenku už určite nepôjdeme. Ďakujem
ak bude všetko na jednej faktúre tak by nemal byť problém, ja som doteraz nikdy nemala. na faktúre sme mali večere, kávy, bicykle ...
Účty z restiky a pod nie...len to co bude na fakture...tam moze byt aj stravz a pod...
tento rok uplatňoval muž poukaz - jemu zamestnávateľ kávy čo sme mali k raňajkám nepreplatil, teraz som sa pýtala. ale je pravda že ja som mala predtým iba také všeobecné že hotelová reštaurácia alebo niečo také ... biky na faktúre mu preplatili ..
Bola som v auguste cez zlavomat a kedze som tam zaskrtla rekr.poukaz, uz to so mnou na ubytku neriesili, doklad vystavil zlavomat. Vsetko ostatne sa platilo bokom. Ale cez booking mam skusenost taku, ze nasledne vystavili fakturu a bolo tam vsetko, preplatili mi nasledne tych 55 %. Skus to stornovat a vybrat ine, oni ti uz iny doklad nedaju.
Nooo preplatia vám polovicu toho čo vám tá chata ešte nafakturuje. Tak mi bolo povedané. Ak tam varia, majú bar atď my sme si to od nich dali na faktúru aj s miestnym poplatkom. A zaplaťte to kartou na koho meno uplatňujete rekreačný. Účtovníčka v práci chcela aj potvrdenie z banky o platbe
Vieš doložiť polpenziu, ktorú si v ubytovaní dokúpite. Alebo veď môžte ešte dočerpať iným pobytom.
Este doplnim, ze ten kto to uplatnuje v praci, z jeho uctu uhrada.
@la_dolce_vita ale hej nam penzión vystavil faktúru aj pri odubytovani. Zapisovali sme si všetko čo sme si dali naviac na číslo izby na bare a oni nám na počkanie spravili faktúru potom na recepcii
Práveže sa mi zdá, že je to taká chata, kde sa asi nevarí. Škoda, stornovať to už neviem, pretože ideme viacerí a už to máme poplatene. Nevadí, nabudúce budem vedieť 🙂
Faktúra aj tak musí byť, len na vás dvoch.
@gribka1 to máme, aj z mužovho účtu je to zaplatené. O tomto viem, už sme to minulý rok využili. Vtedy sme mali polpenziu aj lanovky a bazény v cene pobytu a celé nám to preplatili. Teda tých 55%
A to ani neponúkajú polpenziu, hoc v inom zariadení? Je to čisto chata?
@michelle567 cez zlavomat? No vidis, so mnou sa ani nebavili o tom, ze doklad mam na zlavomate. Asi je to individualne.
@la_dolce_vita áno zo zlavomatu sme dali toto čo sme si odtiaľ stiahli ale mali sme aj polpenziou...a na penzióne nápoje čo sme si pokupili naviac nám dali do faktúry aj s miestnym poplatkom pri odubytovani
@michelle567 takze zalezi ako je kto ochotny, dakujem za info 🙂

Neda sa to stornovat?