Je možné posielať invalidný dôchodok na účet Revolut?
Dobrý deň chcem sa opýtať či ma niekto Revolut účet a či sa tam dá dať invalidný dvochodok abo nie A či Exekutor môže siahnuť na ten účet ďakujem za každé info pekný deň
Tak potom načo sa pýtate :D
@refly ja som chcel len vedieť že či nebude problém tam dať invalidný dvochodok či nemálo niekto stim skúsenosť na ten účet či sa dá bo je to zahraničný účet či sociálna poisťovňa nevypláca dvochodky len na slovenské účty preto som chcel vedieť či sa dá dať na revolut účet je samozrejme vedení na mňa
Na Revolut ti SP dochodok neposle, je to zahranicna banka. Dohodni sa na splatkovom kalendari s exekutorom.
Keď sa ti exe nedostane k účtu, dostane sa k sociálnej poisťovni a dôchodku a požiada ich o vykonanie exekúcie, takže na účet/v hotovosti ti príde menej peňazí.
Myslím, že spvyplaca aj do zahraničných bánk, ale musíš im dať potvrdenie - zavolaj si do SP v pondelok
Socialka ma tlacivo kde ti musi banka dat peciatku a potvrdit, ze je to naozaj tvoj ucet
@tutabd načo si zakladás účet tam, kde sa nevieš ani dostať? To je aká logika?Myslíš, že keď budeš špekulovať tak nato exekútor nepríde? Hm.

Revolut je normalna banka. Nemal by problem tam dat dochodok a samozrejme ze sa dostane aj exekutor.