icon

Je možné posielať invalidný dôchodok na účet Revolut?

tutabd
1. feb 2025

Dobrý deň chcem sa opýtať či ma niekto Revolut účet a či sa tam dá dať invalidný dvochodok abo nie A či Exekutor môže siahnuť na ten účet ďakujem za každé info pekný deň

refly
1. feb 2025

Revolut je normalna banka. Nemal by problem tam dat dochodok a samozrejme ze sa dostane aj exekutor.

tutabd
autor
1. feb 2025

@refly jak šak tu všetci píšu že exekútor sa tam nedostane

refly
1. feb 2025

Tak potom načo sa pýtate :D

tutabd
autor
1. feb 2025

@refly ja som chcel len vedieť že či nebude problém tam dať invalidný dvochodok či nemálo niekto stim skúsenosť na ten účet či sa dá bo je to zahraničný účet či sociálna poisťovňa nevypláca dvochodky len na slovenské účty preto som chcel vedieť či sa dá dať na revolut účet je samozrejme vedení na mňa

iv007
1. feb 2025

Na Revolut ti SP dochodok neposle, je to zahranicna banka. Dohodni sa na splatkovom kalendari s exekutorom.

tutabd
autor
1. feb 2025

@iv007 Aha že vôbec sa tam nebude dať dvochodok invalidný máte skúsenosť abo ako viete že sa nebude dať

janagem
1. feb 2025

Keď sa ti exe nedostane k účtu, dostane sa k sociálnej poisťovni a dôchodku a požiada ich o vykonanie exekúcie, takže na účet/v hotovosti ti príde menej peňazí.

tutabd
autor
1. feb 2025

@janagem ale ja nemám vysokí dvochodok mám len 167 a to neni zrazatelna suma a kvôli tomu som si otvoril revolut aby mi tam chodil In dvochodok

tutabd
autor
1. feb 2025

@janagem a chcem vedieť či sa to dá tam dať

janagem
1. feb 2025

Myslím, že spvyplaca aj do zahraničných bánk, ale musíš im dať potvrdenie - zavolaj si do SP v pondelok

tutabd
autor
1. feb 2025

@janagem Dakujem myslite potvrdenie že som majiteľ úctu revolut abo aké potvrdenie máte na misli

xux
1. feb 2025

Socialka ma tlacivo kde ti musi banka dat peciatku a potvrdit, ze je to naozaj tvoj ucet

tutabd
autor
2. feb 2025

@xux Ale ako šak tu nemá sídlo revolut banka ako sa dostanem ku potvrdeniu a pečiatke banky

ekira1
2. feb 2025

@tutabd nebolo jednoduchšie najprv si to overiť v sociálnej poisťovni a až potom zakladať účet? A exekútor, keď sa nedostane na účet, dostane sa k výplate, alebo majetku, alebo dlh pôjde do dedičstva..

tutabd
autor
2. feb 2025

@ekira1 Ja nevlastním žiaden majetok ani nič by som nededil a dvochodok mám 167€

ekira1
2. feb 2025

@tutabd tvoji dediči, nejakých príbuzných máš, niekde s niekym žiješ, zo 167€ nemôžeš sám vyžiť, platiť si ubytovanie, stravu..

bielasovicka
2. feb 2025

@tutabd načo si zakladás účet tam, kde sa nevieš ani dostať? To je aká logika?Myslíš, že keď budeš špekulovať tak nato exekútor nepríde? Hm.