icon

Je možné získať úver na auto počas rodičovskej dovolenky?

Včera o 13:31

Ahojte, davaju pozicky/uvery aj ked je zena na rodicovskej dovolenke bez ineho dokladovatelneho prijmu? Realne mi chodi pravidelne na ucet mesacne do 1000€. V aplikaciu George mi stale vyskakuje nejaka pozicka a pise ze mozem ziadat az do 22tis. Je realne dostat pozicku? Dakujem

anonym_34203f
Včera o 13:40

Mne sice v inej banke take chodili do appky este pocas toho ako som bola na VS a moj prijem bol okolo 400-500€ brigada, rodicia takze, len preto ze ti pride ponuka do aplikacie, ktoru odosielaju celoplosne, neznamena, ze ti peniaze daju. A priamo do Georga take chodia aj mojej babke, 73r dochodkyni. V oboch pripadoch asi tazko by poskytli pozicku. V tvojom by dost zalezalo, co su to za peniaze, 1k nie je az tak malo ale ked pises, ze si bez prijmu tak skor by neposkytli ako ano.

anonym_34203f
Včera o 13:43

*bez dokladovaneho prijmu

petamich
Včera o 14:01

Nie, rodicovsky prispevok ako jediny prijem ak si jediny ziadatel banky neakceptuju, jedine s dalsim hlavnym prijmom alebo spoludlznikom.

George predkvalifikuje na produkt ale aj tak uver podlieha schvaleniu a prijem sa overume az pri ziadosti.

anonym_77da45
Včera o 14:22

Aj mne dali na rodicaku uver,ale ten bol predschvaleny.Tam sa moze napisat hoci co,hlavne aby bola zmluva na tpp.Bola to vtedy tatra banka.

zelenykvet
Včera o 15:43

Ved skus, za to nic nedas. Ja som si ziadala, no som zamestnana a prijem mi chodi na ucet k nim plus mam u nich aj iny uver. Inak je to velmi rychle, raz dva vybaveny, na pobocku nemusis chodit.