Je možné získať úver na auto počas rodičovskej dovolenky?
Ahojte, davaju pozicky/uvery aj ked je zena na rodicovskej dovolenke bez ineho dokladovatelneho prijmu? Realne mi chodi pravidelne na ucet mesacne do 1000€. V aplikaciu George mi stale vyskakuje nejaka pozicka a pise ze mozem ziadat az do 22tis. Je realne dostat pozicku? Dakujem
*bez dokladovaneho prijmu
Nie, rodicovsky prispevok ako jediny prijem ak si jediny ziadatel banky neakceptuju, jedine s dalsim hlavnym prijmom alebo spoludlznikom.
George predkvalifikuje na produkt ale aj tak uver podlieha schvaleniu a prijem sa overume az pri ziadosti.
Aj mne dali na rodicaku uver,ale ten bol predschvaleny.Tam sa moze napisat hoci co,hlavne aby bola zmluva na tpp.Bola to vtedy tatra banka.
Ved skus, za to nic nedas. Ja som si ziadala, no som zamestnana a prijem mi chodi na ucet k nim plus mam u nich aj iny uver. Inak je to velmi rychle, raz dva vybaveny, na pobocku nemusis chodit.

Mne sice v inej banke take chodili do appky este pocas toho ako som bola na VS a moj prijem bol okolo 400-500€ brigada, rodicia takze, len preto ze ti pride ponuka do aplikacie, ktoru odosielaju celoplosne, neznamena, ze ti peniaze daju. A priamo do Georga take chodia aj mojej babke, 73r dochodkyni. V oboch pripadoch asi tazko by poskytli pozicku. V tvojom by dost zalezalo, co su to za peniaze, 1k nie je az tak malo ale ked pises, ze si bez prijmu tak skor by neposkytli ako ano.