Je možný osobný bankrot pri vyššom príjme?
Ahojte dostala som info ze vraj ked niekto ziada o osobny bankrot tak ho nedostane ak ma vyssi prijem? Napriklad mam prijem raz 1500, inokedy 1000 iny mesiac zas 900 a posledne som mala 700 a teraz 800. Som ZTP mam lieky plus zvlast stravu a je to ozaj financne narocne. Byvam v podnajme vsetko platim sama. Dlh mam cca 15000 ktory som splacala doteraz bez vacssich problemov no teraz mam vela vydavkov a uz som nezaplatila za 2 mesiace pretoze nemam z coho. Kedy zacina exekucia a kolko mi zoberu z vyplaty?
Prosim nerieste naco som tie peniaze potrebovala ale piste len k veci dakujem
Prepac, ale s takym prijmom ziju cele rodiny.
Mam len ZTP ale nrmam ID. Pracujem a som na meste ako bedomovec. Byt som dostala od mesta len preto ze by som skoncila na ulici.
Akože ja nechcem byť zlá, ale prečo si si v mesiacoch, kedy si zarobila napríklad tých 1500, neodkladala na tie slabšie mesiace? Kalkuluješ tu len s tým najmenším príjmom. Jedine nájsť si prácu so stabilnejším príjmom, prípadne hľadať lacnejšie bývanie, nejaké zdieľané alebo pod., aby ti to vychádzalo. Neviem, odkiaľ si a aké sú tam možnosti. S osobným bankrotom nemám skúsenosť, ale podľa toho, čo ti píšu baby, tudy asi cesta nevede.
Inak garsónka od mesta za 300 mi tiež nejak nesedí..
S platom 1500e sa dostava byt od mesta?
@sisa_s tych 1500 nemam stale mozno tak raz za rok. A ked som sla do bytu zarabala som menej
@sisa_s podmienkou na byt je rodina s detmi
Ztp bezdomovci. Ja som dostala byt prednostne kedze mam uz vysoky vek
Samej ti nestačí 400€ na mesiac po zaplatení nájomného? Však píšeš, že niekedy máš aj 1500€, tak vtedy zaplať 2 splátky naraz
no ak mas napr 1000€ cistej mzdy tak ti exekutor necha 307€ a minimalne rok exekucie ak chces osobny bankrot takze garsonku si tazko udrzis
aku mas diagnozu na ktoru mas ztp a aku pracu na aku formu uvazku vykonavas? vyssi vek za kolko mozes ist do dochodku? ak si v BA isla by som sa poradit do Vagusu

@maca1984 trvaly pobyt ma zrejme na meste alebo obci.to nevadi. trvaly pobyt nie je zavisly na uvere. zamestnana bola normalne. ZŤP nezname ID. a to nebol hypotekarny uver. ale nejaka pozička zrejme. či? @autor ?