icon

Je možný úver pre živnostníčku s 8 deťmi?

24. feb 2024

Čaute ja by som chcela opýtať je možné že by sestre dali úver keď ma 8 deti je živnostníčka bral niekto kto mal toľko detí ďakujem

jarka_black
24. feb 2024

Ak má adekvátny príjem, tak áno. Treba ísť do bánk a dať si urobiť ponuky.

autor
24. feb 2024

@jarka_black ahoj má mesačne 1878

pribinak
24. feb 2024

Tak z tohto príjmu asi sotva

lenkasarka
24. feb 2024

Ja zas od veci. Hneď som si predstavila koľko tá žena musí variť a prať. Šľak by má trafil.

autor
24. feb 2024

@pribinak tiež si myslím že jej nedajú ešte na deti dostáva 850 e neviem banka asi tieto peniaze neberú do úvahy

85miska
24. feb 2024

Nejde o to koľko ma mesačne. Banku zaujíma daňové priznanie. Keď bude mať za rok 2023 podané tak nech ide do banky skúsiť požiadať. Niektoré banky aj výživné berú do úvahy ale nie všetky.

vikiki29
24. feb 2024

@lenkasarka tiež ma to napadlo. Ale hádam ich nemá všetky po roku, zrejme už najstaršie pomáhajú. Ale počet tých tehotenstiev a porodov je desivý pre mňa.

aduskatt
24. feb 2024

záleží ako dlho podniká, aký príjem jej vyjde či má a akú má úverovú históriu, či má iné úvery a koľko spláca a či jej po odpočítaní životného minima a nutnej rezervy ešte ostane aj na novú splátku úveru

pieksamaki
25. feb 2024

Teoreticky to je mozne, ale zavisi od roznych veci ako pise @aduskatt a aky velky uver potrebuje?

autor
25. feb 2024

@pieksamaki aspoň 10000

autor
25. feb 2024

@85miska daňové priznanie má skočí zajtra do banky a uvidí čo jej tam povedia

aduskatt
25. feb 2024

Pozor...v každej banke berú z daňového ine % z prijmu. Rozdiel je aj 30%. Treba si to obehat alebo najsť niekoho kto tomu rozumie

pieksamaki
25. feb 2024

Tak to by jej mohli uznat....to nie je vela...spotrebal tusim na 8 rokov jej ale stale vyjde dost velka splatka

autor
25. feb 2024

@aduskatt no práve že sa tomu nerozumiem ona si chce zobrať z Raiffeisen má tam aj účet

aduskatt
25. feb 2024

Neplatí, že tam, kde má účet dostane aj najlepšie podmienky.....pozor na to

alickapusinka
25. feb 2024

A načo si setra potrebuje požičať. V čom živnostniči. Riadna odvaha toľko deti a ešte podnikať.