Je možný úver pre živnostníčku s 8 deťmi?
Čaute ja by som chcela opýtať je možné že by sestre dali úver keď ma 8 deti je živnostníčka bral niekto kto mal toľko detí ďakujem
@jarka_black ahoj má mesačne 1878
Tak z tohto príjmu asi sotva
Ja zas od veci. Hneď som si predstavila koľko tá žena musí variť a prať. Šľak by má trafil.
@pribinak tiež si myslím že jej nedajú ešte na deti dostáva 850 e neviem banka asi tieto peniaze neberú do úvahy
Nejde o to koľko ma mesačne. Banku zaujíma daňové priznanie. Keď bude mať za rok 2023 podané tak nech ide do banky skúsiť požiadať. Niektoré banky aj výživné berú do úvahy ale nie všetky.
@lenkasarka tiež ma to napadlo. Ale hádam ich nemá všetky po roku, zrejme už najstaršie pomáhajú. Ale počet tých tehotenstiev a porodov je desivý pre mňa.
záleží ako dlho podniká, aký príjem jej vyjde či má a akú má úverovú históriu, či má iné úvery a koľko spláca a či jej po odpočítaní životného minima a nutnej rezervy ešte ostane aj na novú splátku úveru
Teoreticky to je mozne, ale zavisi od roznych veci ako pise @aduskatt a aky velky uver potrebuje?
@pieksamaki aspoň 10000
@85miska daňové priznanie má skočí zajtra do banky a uvidí čo jej tam povedia
Pozor...v každej banke berú z daňového ine % z prijmu. Rozdiel je aj 30%. Treba si to obehat alebo najsť niekoho kto tomu rozumie
Tak to by jej mohli uznat....to nie je vela...spotrebal tusim na 8 rokov jej ale stale vyjde dost velka splatka
@aduskatt no práve že sa tomu nerozumiem ona si chce zobrať z Raiffeisen má tam aj účet
Neplatí, že tam, kde má účet dostane aj najlepšie podmienky.....pozor na to
A načo si setra potrebuje požičať. V čom živnostniči. Riadna odvaha toľko deti a ešte podnikať.

Ak má adekvátny príjem, tak áno. Treba ísť do bánk a dať si urobiť ponuky.