Je poistenie na dovolenku autom potrebné?
Tí čo chodíte autom na dovolenky ( Chorvátsko , Bulharsko atd) jazdite s poistením alebo nie . Rozmýšľam nad tým do istoty .
aj ja vzdy uzatvaram take, kde je aj poistenie auta, tiez nemame havarijne. Teraz uz mam uzavrete kompletne poistenie v Generali na augustovu dovolenku, ale aj tak este uvazujem nad dodatocnym Europ Assistance.
Radšej si ho zaplatím a budem rada ak ho nebude potrebné využiť 🤗 nikdy nevieš čo sa stane, my sme mali nehodu aj keď sme išli na diaľnici z BA do ZA, my si určite pripoistíme aj odťah a ostatné služby
😀 super otazka, stale je to zahrancie bez ohladu na formu cestovania, ci?
my vždy poisťujeme ... a keď ideme autom, tak aj cestu autom ...
Raz sme sli do IT, auto sa nam tam totalne pokazilo, museli sme volat odtahovku.... bez poistenia. odvtedy si sakra rozmyslime, ci si ju dame/ nedame. ( a ano, auto slo do servisu na kontrolu pred cestou)
Nie je lepšie minúť pár eur a nič sa nestane ako stovky keď sa niečo stane?
nám sa minulý rok v Chorvátsku pokazilo auto :D takže chvalabohu ze sme mali poistenie. auto nam do 2 dní opravili a mohli sme na ňom v klude odist domov.
Nech ideme kamkoľvek, akokoľvek tak vždy s poistením.
Samozrejme, nam sa pokazilo 2rocne auto v Taliansku. Nikdy nevies,co sa stane. Radšej poistenie nevyuzit ako si potom buchat hlavu
Vždy poistujem aj auto.
Idem druhý krat s autom na dovolenku, prvý krat som poistenie nemal, no teraz ho chcem dať. Otázka, keď sa mi pokazí auto v zahraničí ( Chorvátsko) odtiahnu mi auto domov ? Či do najbližšieho autorizovaného servisu. Ďakujem
Idem druhý krat s autom na dovolenku, prvý krat som poistenie nemal, no teraz ho chcem dať. Otázka, keď sa mi pokazí auto v zahraničí ( Chorvátsko) odtiahnu mi auto domov ? Či do najbližšieho autorizovaného servisu. Ďakujem
@peterpeter355 Naposledy som poistovala v Generali a bol tam zahrnuty odtah az domov. Najlepsie je kontaktovat poistneho agenta a vyberie ti najlepsiu poistku k tvojim poziadavkam. Kamos mal tiez v generali poistene a jemu sa pokazilo auto v zahranici. Odtahovka mu doma nalozila druhe auto,doviezla do zahranicia a pokazene nalozili a odviezli domov.
@peterpeter355 odťah domov má Union aj Generali. Treba pozrieť v poistke zmluvné podmienky.
@robinhood netreba, pokial si si ista, ze nesposobis skodu.
Mna skor prekvapuje, že niekto uvazuje o cestovaní bez poistenia

Sice uplne iny smer, ale vzdy s poistenim .. takym, co dava aj sluzby k autu kedze nemam havarijku. “Skody” sme narobili dost… takze sa to oplatilo …