icon

Je poistenie na dovolenku autom potrebné?

robinhood
9. júl 2025

Tí čo chodíte autom na dovolenky ( Chorvátsko , Bulharsko atd) jazdite s poistením alebo nie . Rozmýšľam nad tým do istoty .

olimuc
9. júl 2025

Sice uplne iny smer, ale vzdy s poistenim .. takym, co dava aj sluzby k autu kedze nemam havarijku. “Skody” sme narobili dost… takze sa to oplatilo …

selenka7
9. júl 2025

aj ja vzdy uzatvaram take, kde je aj poistenie auta, tiez nemame havarijne. Teraz uz mam uzavrete kompletne poistenie v Generali na augustovu dovolenku, ale aj tak este uvazujem nad dodatocnym Europ Assistance.

nattyond
9. júl 2025

Radšej si ho zaplatím a budem rada ak ho nebude potrebné využiť 🤗 nikdy nevieš čo sa stane, my sme mali nehodu aj keď sme išli na diaľnici z BA do ZA, my si určite pripoistíme aj odťah a ostatné služby

palicka
9. júl 2025

@robinhood vždy áno, kvalitný balík poistenia

tanicka907
9. júl 2025

😀 super otazka, stale je to zahrancie bez ohladu na formu cestovania, ci?

biba_18
9. júl 2025

my vždy poisťujeme ... a keď ideme autom, tak aj cestu autom ...

veverickav
9. júl 2025

Raz sme sli do IT, auto sa nam tam totalne pokazilo, museli sme volat odtahovku.... bez poistenia. odvtedy si sakra rozmyslime, ci si ju dame/ nedame. ( a ano, auto slo do servisu na kontrolu pred cestou)

januska12323
9. júl 2025

Nie je lepšie minúť pár eur a nič sa nestane ako stovky keď sa niečo stane?

really8
9. júl 2025

@robinhood akoze autom sa ti nemoze nic stat? Aka je sanca ze padne lietadlo a aka ze naburas?

kati1303
9. júl 2025

nám sa minulý rok v Chorvátsku pokazilo auto :D takže chvalabohu ze sme mali poistenie. auto nam do 2 dní opravili a mohli sme na ňom v klude odist domov.

maca1984
9. júl 2025

Nech ideme kamkoľvek, akokoľvek tak vždy s poistením.

sweet20
9. júl 2025

@robinhood nikdy by som nesla bez... vzdy cestovne podla toho ci idete autom, co tam budete robit atd...

nikushka8
9. júl 2025

Samozrejme, nam sa pokazilo 2rocne auto v Taliansku. Nikdy nevies,co sa stane. Radšej poistenie nevyuzit ako si potom buchat hlavu

chrobak7
9. júl 2025

@robinhood Upresni, aké poistenie máš na mysli. Havarijné na auto, alebo cestovné pre osoby pre prípad choroby. úrazu, ....?

riyadh
9. júl 2025

@robinhood to Co za otazka, samozrejme.. Nie potom vyplakavat a robit zbiwrky, mas na dovolenku, musis mat aj na poistenie

bosorkabb
10. júl 2025

Vždy poistujem aj auto.

peterpeter355
11. júl 2025

Idem druhý krat s autom na dovolenku, prvý krat som poistenie nemal, no teraz ho chcem dať. Otázka, keď sa mi pokazí auto v zahraničí ( Chorvátsko) odtiahnu mi auto domov ? Či do najbližšieho autorizovaného servisu. Ďakujem

tundra
Autor odpoveď zmazal
marca12
11. júl 2025

@robinhood Bez poistenia osob a auta by som nesla. Radsej ho zaplatim a nevyuzijem ako nemat ho a nieco sa nahodou stane. Vzdy si davame poistit aj asistenciu na auto. V pripade,ze sa ti pokazi auto,poistovna preplati odtah auta.

marca12
11. júl 2025
@peterpeter355

Idem druhý krat s autom na dovolenku, prvý krat som poistenie nemal, no teraz ho chcem dať. Otázka, keď sa mi pokazí auto v zahraničí ( Chorvátsko) odtiahnu mi auto domov ? Či do najbližšieho autorizovaného servisu. Ďakujem

@peterpeter355 Naposledy som poistovala v Generali a bol tam zahrnuty odtah az domov. Najlepsie je kontaktovat poistneho agenta a vyberie ti najlepsiu poistku k tvojim poziadavkam. Kamos mal tiez v generali poistene a jemu sa pokazilo auto v zahranici. Odtahovka mu doma nalozila druhe auto,doviezla do zahranicia a pokazene nalozili a odviezli domov.

bosorkabb
12. júl 2025
@peterpeter355

@peterpeter355 odťah domov má Union aj Generali. Treba pozrieť v poistke zmluvné podmienky.

princezna_bosorka
13. júl 2025

@robinhood netreba, pokial si si ista, ze nesposobis skodu.

nelka93
13. júl 2025

Mna skor prekvapuje, že niekto uvazuje o cestovaní bez poistenia