Je poistenie na dovolenku autom potrebné?
Tí čo chodíte autom na dovolenky ( Chorvátsko , Bulharsko atd) jazdite s poistením alebo nie . Rozmýšľam nad tým do istoty .
aj ja vzdy uzatvaram take, kde je aj poistenie auta, tiez nemame havarijne. Teraz uz mam uzavrete kompletne poistenie v Generali na augustovu dovolenku, ale aj tak este uvazujem nad dodatocnym Europ Assistance.
Radšej si ho zaplatím a budem rada ak ho nebude potrebné využiť 🤗 nikdy nevieš čo sa stane, my sme mali nehodu aj keď sme išli na diaľnici z BA do ZA, my si určite pripoistíme aj odťah a ostatné služby
Raz sme sli do IT, auto sa nam tam totalne pokazilo, museli sme volat odtahovku.... bez poistenia. odvtedy si sakra rozmyslime, ci si ju dame/ nedame. ( a ano, auto slo do servisu na kontrolu pred cestou)
nám sa minulý rok v Chorvátsku pokazilo auto :D takže chvalabohu ze sme mali poistenie. auto nam do 2 dní opravili a mohli sme na ňom v klude odist domov.
Samozrejme, nam sa pokazilo 2rocne auto v Taliansku. Nikdy nevies,co sa stane. Radšej poistenie nevyuzit ako si potom buchat hlavu
Idem druhý krat s autom na dovolenku, prvý krat som poistenie nemal, no teraz ho chcem dať. Otázka, keď sa mi pokazí auto v zahraničí ( Chorvátsko) odtiahnu mi auto domov ? Či do najbližšieho autorizovaného servisu. Ďakujem
Idem druhý krat s autom na dovolenku, prvý krat som poistenie nemal, no teraz ho chcem dať. Otázka, keď sa mi pokazí auto v zahraničí ( Chorvátsko) odtiahnu mi auto domov ? Či do najbližšieho autorizovaného servisu. Ďakujem
@peterpeter355 Naposledy som poistovala v Generali a bol tam zahrnuty odtah az domov. Najlepsie je kontaktovat poistneho agenta a vyberie ti najlepsiu poistku k tvojim poziadavkam. Kamos mal tiez v generali poistene a jemu sa pokazilo auto v zahranici. Odtahovka mu doma nalozila druhe auto,doviezla do zahranicia a pokazene nalozili a odviezli domov.
@peterpeter355 odťah domov má Union aj Generali. Treba pozrieť v poistke zmluvné podmienky.

Sice uplne iny smer, ale vzdy s poistenim .. takym, co dava aj sluzby k autu kedze nemam havarijku. “Skody” sme narobili dost… takze sa to oplatilo …