icon

Je pôžička cez Žltý melón bezpečná?

5. jan 2025

Ahojte, viete ako to funguje? Pýta to aj ID z mojej banky aby vedeli preveriť výpisy, tak teda neviem ci je to bezpečné, už ste si požičali odtial? Museli ste mať účet vedení na svojom mene?

zic
5. jan 2025

Je to normalne fungujuca p2p (peer-to-peer) platforma, kde ludia poziciavaju ludom... Musia si ta preverit, aby ti vedeli dat rizikovy rating / profil. Co vsetko potrebuju neviem, ja som bol pred rokmi na strane tych, co poziciavali (investorov)

autor
5. jan 2025

@zic ďakujem, Kašlem nato, chce to nejaké prihlasovacie údaje k účtu 🙄 tak nič no 🤕

alickapusinka
5. jan 2025

overuju si či nie si v registri dlžníkov.

autor
5. jan 2025

@alickapusinka to našťastie niesom 🙂

alickapusinka
5. jan 2025

hej ale preto pýtaju údaje aby si overili to mi hovorila znama ked si brala pôžičku od nich.

selenka7
5. jan 2025

Ja som tiez bola "investor", ale len som na tom prerobila. A to som poziciavala len nizko rizikovym ziadatelom. Ako ziadatel sa nemas coho bat, aj vyjdes ako nizko rizikova, vypocitaju ti lepsi urok.

david294
5. jan 2025

@selenka7 ako sa dá na tom prerobit
@selenka7

selenka7
6. jan 2025

@david294 ked natrafis na dlznika, ktory prestane splacat napriklad. Predala som pohladavku pod cenu, lebo takmer rok sa to tam natahovalo.

yerdna
6. jan 2025

@selenka7 chyba bola, že ti to predala a navyše si to predala mafiánskej firme

selenka7
6. jan 2025

@yerdna predala som to inemu investorovi. Proste mi to za tu dobu neprinieslo nic a nemala som nervy a chut sa tym dalej zaoberat. Cele ma to sklamalo, zmazala som ucet.

david294
6. jan 2025

@selenka7 a ty si pohľadávku nezalovala? Alebo zlty melon? Neviem ako to funguje

selenka7
6. jan 2025

@david294 nesla som do toho, v mojom pripade slo len "o drobne" a viem, ze sa to nejako da, tam uz bol aj exekucny prikaz tusim, ale dotycny nemal ziaden prijem, proste splatky nechodili ziadne. Podavaju sa tam nejake hromadne zaloby, zastresuje to zlty melon, lenze potom su tam tie sudne trovy, neverim, ze sa v takych pripadoch investorom vobec vrati aspon ich povodny vklad.