Je pôžička cez Žltý melón bezpečná?
Ahojte, viete ako to funguje? Pýta to aj ID z mojej banky aby vedeli preveriť výpisy, tak teda neviem ci je to bezpečné, už ste si požičali odtial? Museli ste mať účet vedení na svojom mene?
@zic ďakujem, Kašlem nato, chce to nejaké prihlasovacie údaje k účtu 🙄 tak nič no 🤕
overuju si či nie si v registri dlžníkov.
@alickapusinka to našťastie niesom 🙂
hej ale preto pýtaju údaje aby si overili to mi hovorila znama ked si brala pôžičku od nich.
Ja som tiez bola "investor", ale len som na tom prerobila. A to som poziciavala len nizko rizikovym ziadatelom. Ako ziadatel sa nemas coho bat, aj vyjdes ako nizko rizikova, vypocitaju ti lepsi urok.
@david294 nesla som do toho, v mojom pripade slo len "o drobne" a viem, ze sa to nejako da, tam uz bol aj exekucny prikaz tusim, ale dotycny nemal ziaden prijem, proste splatky nechodili ziadne. Podavaju sa tam nejake hromadne zaloby, zastresuje to zlty melon, lenze potom su tam tie sudne trovy, neverim, ze sa v takych pripadoch investorom vobec vrati aspon ich povodny vklad.

Je to normalne fungujuca p2p (peer-to-peer) platforma, kde ludia poziciavaju ludom... Musia si ta preverit, aby ti vedeli dat rizikovy rating / profil. Co vsetko potrebuju neviem, ja som bol pred rokmi na strane tych, co poziciavali (investorov)