Je reálne získať pôžičku cez ŠFRB?
Ahojte zaujímam sa o pôžičku na kúpu bytu cez ŠFRB. Je tu niekto komu to reálne schválili ? Lebo rozpočet pre FO na obstaranie bytu je iba 7 000 000€ to je pre 36 ľudí aby brali max možnu sumu 180 000€. To mi príde že aj keď budem spĺňať všetky podmienky tak to nedostanem lebo to bude len pre vyvolené osoby.
@lola1304 mozem sa spytat preluskala som takmer celu diskusiu kde by som sa mohla 100% dopatrat k info ohladom dobudovania aktualne riesim byt s tym ze keby aj dobudujem balkon stale nepresahujem limit podlahovej plochy ale pokial nebude mozne dobudovat nebudem byt riesit ... vdaka
Zdravim, ja už neviem kde som to čítala. Ale podľa mňa je v poriadku pokial stale nepresiahnete tych 80m² vrátane balkóna. Tak sa to tyka aj domov.
Dobrý deň, prosím vás, pri prílohe potvrdenie o zaplatení dane stačí potvrdenie o bezdlznosti alebo to musí byť nejaké konkrétne potvrdenie o tom že som daň zaplatila ? volali mi z Daň. úradu a pani o takejto žiadosti nikdy nepočula, iba o potvrdení o bezdlžnosti.
Ďakujem

@katsun3 no pekne :D tak to som z toho fakt už jeleň...lebo všade inak povedia...keď ten prepočet budeš mať hotový tak by si mi ho vedela poslať? Ako si to celé cca rátala? Ďakujem.
@anonym_4e1743 nakoniec dáme to čo máme v kúpnej zmluve. to musí tiež byť uvedené ako podlahová plocha a vychádzala zo znaleckého. Pivnicu sme dali. V posudku povala nie je spomenutá, tak tu sme nerátali.