icon

Je reálne získať pôžičku cez ŠFRB?

michal711
7. jan 2024

Ahojte zaujímam sa o pôžičku na kúpu bytu cez ŠFRB. Je tu niekto komu to reálne schválili ? Lebo rozpočet pre FO na obstaranie bytu je iba 7 000 000€ to je pre 36 ľudí aby brali max možnu sumu 180 000€. To mi príde že aj keď budem spĺňať všetky podmienky tak to nedostanem lebo to bude len pre vyvolené osoby.

Strana
z70
juniperka
1. dec 2025
@lizareta

@juniperka ako sa tam da prihlasit prosim Vas?

@lizareta musíte mat založenú elektronickú schránku, rovnake prihlásenie ako do Slovensko.sk

anonym_54202b
2. dec 2025

Ahojte chcem sa spýtať viete mi odporučiť v akej poisťovni ste poisťovali nehnuteľnosť ? S akou máte dobrú skúsenosť ?

lola1304
2. dec 2025

Zdravím, prosím Vás boli by ste niekto ochotný somnou zazdielat kupnu zmluvu? samozrejme bez udajov, potrebujem len vzor.. ďakujem krásne!

michaela_sabol
3. dec 2025
@lola1304

Zdravím, prosím Vás boli by ste niekto ochotný somnou zazdielat kupnu zmluvu? samozrejme bez udajov, potrebujem len vzor.. ďakujem krásne!

@lola1304 napiste mi osobnu spravu 🙂

juniperka
11. dec 2025

989 mame to schválené 🙂 dnes nám prišlo rozhodnutie

anonym_54202b
15. dec 2025

Zdravím, prosím vás čakáte tak dlho aj vy ? Dva týždne dozadu odoslané zmluvy , zatiaľ neprišli ani záložne zmluvy a ani neboli uverejnené na crz

kopkaj
17. dec 2025

Ahojte, ak kúpim dom (všetko je splnené, čerpaci účet otvorený) môžem.ho prerobiť a zvýšiť metre štvorcové alebo musím stále splniť 120 M2 aj po prerobení

jhyzova
Včera o 12:14
@lulu1671996

24.6 pridelené číslo a 3.11 vyplatené peniaze 😊 držím Vám všetkým palce a prajem veľa trpezlivosti

@lulu1671996 dobry den mozem sa prosim vas spytat ze ked ste davali navrh na vklad do katastra na zapis zalozneho prava v prospech sfrb museli ste potom este davat dalsi navrh na zapis noveho vlastnika? Ci dava sa len jeden na rh so zapisom zalozneho prava aj zapis noveho vlastnika v jednom? Nejak som v tomto stratena

lulu1671996
Včera o 12:17
@jhyzova

@lulu1671996 dobry den mozem sa prosim vas spytat ze ked ste davali navrh na vklad do katastra na zapis zalozneho prava v prospech sfrb museli ste potom este davat dalsi navrh na zapis noveho vlastnika? Ci dava sa len jeden na rh so zapisom zalozneho prava aj zapis noveho vlastnika v jednom? Nejak som v tomto stratena

@jhyzova dobry deň áno, dávate ma vklad záložného práva a potom keď Vám vyplatia tak vklad vlastníckeho práva

lola1304
Včera o 12:24
@kopkaj

Ahojte, ak kúpim dom (všetko je splnené, čerpaci účet otvorený) môžem.ho prerobiť a zvýšiť metre štvorcové alebo musím stále splniť 120 M2 aj po prerobení

@kopkaj nie, po dobu splácania uveru nemôžte ani rozširovať, ani prenajímať vlqstne vsetko musi ostat rovnake.

Strana
z70