Je reálne získať pôžičku cez ŠFRB?
Ahojte zaujímam sa o pôžičku na kúpu bytu cez ŠFRB. Je tu niekto komu to reálne schválili ? Lebo rozpočet pre FO na obstaranie bytu je iba 7 000 000€ to je pre 36 ľudí aby brali max možnu sumu 180 000€. To mi príde že aj keď budem spĺňať všetky podmienky tak to nedostanem lebo to bude len pre vyvolené osoby.
Ahojte chcem sa spýtať viete mi odporučiť v akej poisťovni ste poisťovali nehnuteľnosť ? S akou máte dobrú skúsenosť ?
Zdravím, prosím Vás boli by ste niekto ochotný somnou zazdielat kupnu zmluvu? samozrejme bez udajov, potrebujem len vzor.. ďakujem krásne!
Zdravím, prosím Vás boli by ste niekto ochotný somnou zazdielat kupnu zmluvu? samozrejme bez udajov, potrebujem len vzor.. ďakujem krásne!
@lola1304 napiste mi osobnu spravu 🙂
989 mame to schválené 🙂 dnes nám prišlo rozhodnutie
Zdravím, prosím vás čakáte tak dlho aj vy ? Dva týždne dozadu odoslané zmluvy , zatiaľ neprišli ani záložne zmluvy a ani neboli uverejnené na crz
Ahojte, ak kúpim dom (všetko je splnené, čerpaci účet otvorený) môžem.ho prerobiť a zvýšiť metre štvorcové alebo musím stále splniť 120 M2 aj po prerobení
24.6 pridelené číslo a 3.11 vyplatené peniaze 😊 držím Vám všetkým palce a prajem veľa trpezlivosti
@lulu1671996 dobry den mozem sa prosim vas spytat ze ked ste davali navrh na vklad do katastra na zapis zalozneho prava v prospech sfrb museli ste potom este davat dalsi navrh na zapis noveho vlastnika? Ci dava sa len jeden na rh so zapisom zalozneho prava aj zapis noveho vlastnika v jednom? Nejak som v tomto stratena
@lulu1671996 dobry den mozem sa prosim vas spytat ze ked ste davali navrh na vklad do katastra na zapis zalozneho prava v prospech sfrb museli ste potom este davat dalsi navrh na zapis noveho vlastnika? Ci dava sa len jeden na rh so zapisom zalozneho prava aj zapis noveho vlastnika v jednom? Nejak som v tomto stratena
@jhyzova dobry deň áno, dávate ma vklad záložného práva a potom keď Vám vyplatia tak vklad vlastníckeho práva

@juniperka ako sa tam da prihlasit prosim Vas?
@lizareta musíte mat založenú elektronickú schránku, rovnake prihlásenie ako do Slovensko.sk