Je Revolut vhodnou voľbou ako záložný účet?
Idem si k vám po radu. Potrebujem záložný účet, primárne na šetrenie, ale s možnosťou, že budem môcť kedykoľvek z toho účtu vyberať finančné prostriedky.
Zvažujem Revolut kvôli poplatkom a tomu, že tam nie je nutné aby tam mesačne chodila určitá suma peňazí. Mám bežný účet v Raiffeisen banke a tam je podmienkou aby chodil mesačný príjem 400 eur takže tam nechcem založiť, lebo príjem mi chodí na hlavný účet a na ten záložný chcem odkladať mesačne nejakú čistku ale vždy podľa situácie, niekedy viac niekedy menej...
Viete mi poradiť, či sa fakt oplatí založiť Revolut alebo je lepšie zvoliť niektorú z bánk? Ak áno, viete poradiť ktorú?
Šetriť na platobnú kartu je absolútny bizár a ukážka mizivej finančnej gramotnosti.
@anonym_autor staci ti fio. Zadarmo bez podmienok a mas tam setriaci ucet... regulerny ucet... zalozny mbank... bez karty zadarmo...
Šetriť na platobnú kartu je absolútny bizár a ukážka mizivej finančnej gramotnosti.
@procrastique a kde šetriť teda?
Ja revolut mam je zadarmo platím z neho internetové platby. Kartu mala dcéra kde mala vreckové. Potom ju však ligol tatra bankomat takže som bez karty 😃
@anonym_autor Spokojne si sprav Revolut. Aspon nebudes mat vsetky peniaze v slovenskych bankach. Ale na seriozne sporenie su asi lepsie nastroje.
Sporiaci ucet pod svojim beznym sa neda? Tam mozno budes mat lepsi urok, ale asi za cenu straty flexibility.
A prečo si ich nehodíš do fondov? Raiffeisen asi ako TB ich tiež má, môžeš zrušiť kedy chceš, posielať koľko chceš.
@anonym_autor a kde je problem s raifkou? Ved zaloz tam druhy ucet a nastav dva trvale prikazy s odstupom par dni raz za mesiac kde si presupnes 500 eur jednym aj druhym smerom medzi uctami. Tak splnis podmienku a budes mat vsetko v jednej banke.
Revolut sko taky je tiez fajn, aj ho mam ale hlavne ako dovolenkovy ucet

@anonym_autor revolut používam osobne ako dovolenkový účet, kvôli cudzej mene ma naj kurz. Bez poplatkov a podmienok je aj fio, ich fio konto ma úrok 1.6% ak chceš sporiť.