Je screenshot dokladom o odoslaní peňazí?
Ahojte baby nedávno som písala že mi kamarát mal požičať peniaze a posielal ich z poštovej banky poslal mi screenshot o platbe ale dosť zvláštny screenshot takže mu nejako neverím včera som sa snim pohádala a napísal mi že jemu včera po pol noci peniaze už odišli tak neviem čomu mám veriť prikladám foto screenshotu čo mi poslal to zaškrtnute som urobila ja ďakujem za odpovede 🫤🙂

Nie všetky banky majú okamžitý prevod.
Nie všetky banky majú okamžitý prevod.
@catherinah áno viem poštová banka to nemá ale jemu sa moc veriť nedá .. už raz ma takto oklamal a nakoniec zrušil platbu aj keď neviem ako to urobil ale zrušil, preto som sem pridala screenshot lebo človek nikdy nevie 🤷🤭
tak ale ak vcera (cez vikend - je tam 18.5.)poslal peniaze a nemaju okamzite platby, tak ti maju prist az dnes, nie?
@zic on ich posielal sobotu a vraj mu včera po pol noci odišli z účtu 🤷
@photoqeen vcera po polnoci znamena dnes rano? Ale to je jedno kedy... ako vies, ze ti klame, ked dnes este iba maju prist na tvoj ucet? Lebo v nedelu ti bez okamzitych platieb (alebo ak ucty nie su vramci jednej banky) nemohli prist...
Dneska ti nabehnú peniaze, a ak takto stresuješ, tak nepožičiavaj
Screenshot neznamená že peniaze boli aj naozaj odoslané... Je najjednoduchšie zadať platnú urobiť Screenshot a následne platbu zrušiť
@catherinah áno viem poštová banka to nemá ale jemu sa moc veriť nedá .. už raz ma takto oklamal a nakoniec zrušil platbu aj keď neviem ako to urobil ale zrušil, preto som sem pridala screenshot lebo človek nikdy nevie 🤷🤭
@photoqeen skus nam vsetkym jednodycho vysvetlit, preco si poziciavas peniaze od niekoho, komu neveris ????
@nyusika ona tu velmi casto riesi tieto prevody a kedy jej nabehnu €... Zeby nejake sluzby? 🙂
@veronikaszabova akože toto si vyprosím dva krát som to riešila a pokiaľ viem tak to bol ten istý kamarát ktorý ma ten jeden krát oklamal tak preto to tu riešim akože nechápem prečo máš za potrebu rýpať keď máš byť takáto tak lepšie ani nereaguj !!!!
@nyusika ona tu velmi casto riesi tieto prevody a kedy jej nabehnu €... Zeby nejake sluzby? 🙂
@veronikaszabova služby hej? To asi rozprávaš/píšeš o sebe akože niektorý ľudia dokážu byť fakt hnusný!!!!!!
@veronikaszabova služby hej? To asi rozprávaš/píšeš o sebe akože niektorý ľudia dokážu byť fakt hnusný!!!!!!
@photoqeen ale no 😀 😀 😀 😀
otazka - preco si poziciavas od niekoho, kto ta uz oklamal a neveris mu ?
@photoqeen tak sa prosim ta ukludni. Ked mu neveris, nepoziciavaj si od neho €. Ake jednoduche, nemyslis??
@nyusika no a urcite som mala pravdu 🙂
Uz zrusila ucet
@veronikaszabova kks...tragedia...a kto ti teraz pozicia ?? 😀 😀 😀
spina jedna, normalne ti odmietla pozicat...kraaaaaava
@photoqeen nie
@photoqeen screenshot nieje dokazom o odoslani prnazi a uz vobec nie tento,,takto to moze vyzerat pred potvrdenim odoslania,,a kazda odoslana platba sa da do urciteho casu stopnut (teda vraj, ja som to nikdy nevyuzila)..ale uz sa mi stalo ze nas takto klientka oklamala. A propo,,ostatny maju pravdu, ze ty si ta co by mala byt vdacna ze si poziciava.

prečo sa hádaš s niekým od koho chceš peniaze? :D
screenshot vyzerá v poriadku