Je služba "peňaženka" pri prevode peňazí bezpečná?
Ahojte👋
Má tú niekto skúsenosti s prevodom peňazí zo zahraničia? Jedna pani z Ameriky mi ma poslať peniaze a prišiel mi mail s tým že sa niekto pokúša poslať tu danú sumu na môj účet avšak že si predtým ako príjmem peniaze potrebujem zakúpiť nejakú službu "peňaženka" za cca 50€. Myslíte si že je to reálne alebo sa ta paní odomňa snaží len zobrať tých 50€ za tu takzvanú "peňaženku"?
@simsalabim áno myslela som si, ide však o to že som peniaze zo zahraničia nikdy nepríjmala takže preto sa pýtam
Kto je jedna pani z Ameriky? Tvoja teta, sestra, babka? Ak ano, treba idealne najst iny sposob ako ti bezplatne poslat peniaze. Ak je to cudzia zena na 1000% je to scam.
@basenka_112 nikdy nemusis platit ty, ak ti ma niekto poslat peniaze! Nikdy. Jednej pani povedz, nech ti to posle na Paypal. Som zvedava, co povie.
@sasa1310 to má byť akože platba za maľbu, dohoda bola že ona mi pošle peniaze a ja jej následne maľbu pošlem. Hold, maľba sa k nej nedostane
@basenka_112 jasný podvod ako z učebnice. To veríte že vám niekto z USA pošle peniaze? V nijakom prípade. Je to scam

@basenka_112 neblbni. Scam ako vysity.