icon

Je Triangel nebankovka?

ingrida4
10. máj 2013

co si onej myslite?

blackstrap
10. máj 2013

@aduskatt VUb kupila Triangel v roku 2004 http://firmy.etrend.sk/firmy-a-trhy-financny-se...
Consumer Finance Holding a.s. je materská spoločnosť, ktorej členovia (obchodné spoločnosti) sa venujú poskytovaniu mimobankových finančných produktov. Je členom skupiny VÚB – Intesa Sanpaolo.
@ingrida4 Triangel je nebankovka.

ingrida4
autor
10. máj 2013

Dakujem a moze byt nebezpecna?

aduskatt
10. máj 2013

@blackstrap dik za info

sisaha
10. máj 2013

@ingrida4 kazda nebankovka je nebezpecna, ak neovplývaš peniazmi. Ja osobne by som si z nebankovky nikdy nepozicala. Vzdy si pozri na zmluve vysku RPMN. Je to skutocny urok o ktory sa ti tovar, alebo pozicka predrazi.

blackstrap
10. máj 2013

Pokial ty im nieco dlzis a splacas, je vsetko ok. Nebezpecenstvo nebankoviek je skor v tom, ze ludia nestihaju splacat vyssie uroky (vyssie ako v bankach). Rozhodne by som ju neodporucala nikomu ako formu na zadlzenie, ak existuje aspon minimalna sanca dostat uver v banke. Ziskat uver v nebankovke je sice velmi lahke, ale jednoduchost preplatis niekolkonasobne.

ingrida4
autor
10. máj 2013

@aduskatt prepac ze tak neskoro odpovedam 😖 ona ma nazov VUB,as urokova sadzba tam je 7,2 a mame to fixovane na 5rokov

ingrida4
autor
10. máj 2013

my sme si ju brali v roku 2005 na dobu 20rokov zatial sme snou nemali ziadni problem,ale ani ja ju nikomu neodporucam to urcite nie. No vsak aj mi by sme snej chceli odist ,a prejst do druhej banky ,len neviem ze ci by sa to dalo. nakolko to je nabankovka.zobrat si druhu hypo a zaplatit tuto, len sa strasne bojim.sme tak strasne neskuseni ludia a pritom mame svoje roky ☹

aduskatt
10. máj 2013

@ingrida4 to som sa nepytala ja na tie uroky🙂

ingrida4
autor
10. máj 2013

jaj tak prepac

blackstrap
10. máj 2013

Pozri si v podmienkach zmluvy predcasne splatenie, ale inak nevidim dovod, preco by sa to nedalo. Zasla by som rovno do VUB sa opytat, ci by prefinancovali taky HU. Oni by s tym nemali mat najmensi problem. A ine banky tiez nie.

franovka
13. máj 2013

Preco chces ist do nebankovky? Mas problem ziskat hypoteku v banke a ak ano preco? Venujem sa financnemu poradenstvu, tak ak chces napis mi na katarina.franova@gmail.com a mozeme o tom podebatovat. Rozhodne neodporucam brat taky uver z nebankovky, kde zakladat nehnutelnost.

ingrida4
autor
13. máj 2013

ahoj franovka, bohu zial mi zme si uz brali otial uver, ☹ platime ho uz 8rok

franovka
13. máj 2013

iNGRIDa4, odkial ste brali uver? tak ho refinancite za vyhodnejsi uver a urok. TO sa da aj nebankovka do bankovky... ak chces, napis mi mail

martin2014
2. jan 2014

Triangel neodporúčam .....skôr len kvalitné banky a tých na Slovensku nie je až tak veľa.

mobilbabie
23. júl 2014

@ingrida4 zdravim vy atm hypo od cfh?