icon

Je účet Revolut naozaj bez poplatkov?

13. apr 2026

Ahojte, nemám s tým skúsenosť, preto sa chcem opýtať Ak by som si založila účet v Revolute, nič neplatím? Môžem mať nulový zostatok? Raz za mesiac mi tam príde suma, ktorú si prevediem na osobný účet. Inak to je všetko. Nebudem nič za to platiť? Je to takto možné? Mám účet v SLSP a nikdy som iný účet nemala.

br4n
13. apr 2026

Ano

autor
13. apr 2026
@br4n

Ano

@br4n povieš mi ako si mám previesť peniaze? V účte nikde nie je, že prevod, platba...

tundra
13. apr 2026
@anonym_autor

@br4n povieš mi ako si mám previesť peniaze? V účte nikde nie je, že prevod, platba...

@anonym_autor
Peniaze na Revolut pošlete najrýchlejšie cez aplikáciu pomocou karty (debetnej/kreditnej), Apple Pay/Google Pay, alebo bankovým prevodom na váš IBAN. V aplikácii zvoľte „Pridať peniaze“, zadajte sumu a zvoľte metódu. Pri bankovom prevode použite údaje (IBAN) zobrazené v aplikácii pod možnosťou dobitia.
Najbežnejšie spôsoby dobitia Revolut účtu:
Kartou alebo cez Apple/Google Pay (najrýchlejšie): V aplikácii ťuknite na „Pridať peniaze“, zadajte sumu, vyberte kartu (alebo pridajte novú) a potvrďte. Peniaze sú pripísané okamžite.
Bankovým prevodom (SEPA): V aplikácii si v časti „Pridať peniaze“ zobrazte svoje Revolut IBAN údaje. Z vašej banky odošlite SEPA platbu na tento IBAN.
Od iného Revolut používateľa: Prejdite do sekcie „Platby“, vyhľadajte používateľa cez telefónne číslo, e-mail alebo Revtag a pošlite peniaze okamžite.
Dôležité informácie:
Pri bankovom prevode nezabudnite na správny IBAN, ktorý nájdete v aplikácii.
Dobitie kartou je zvyčajne okamžité a bez poplatkov, no niektoré banky môžu účtovať poplatok za cezhraničnú platbu.
Uistite sa, že ste v aplikácii vybrali správnu menu podúčtu, ak dobíjate inú menu ako EUR.

autor
13. apr 2026
@tundra

@anonym_autor
Peniaze na Revolut pošlete najrýchlejšie cez aplikáciu pomocou karty (debetnej/kreditnej), Apple Pay/Google Pay, alebo bankovým prevodom na váš IBAN. V aplikácii zvoľte „Pridať peniaze“, zadajte sumu a zvoľte metódu. Pri bankovom prevode použite údaje (IBAN) zobrazené v aplikácii pod možnosťou dobitia.
Najbežnejšie spôsoby dobitia Revolut účtu:
Kartou alebo cez Apple/Google Pay (najrýchlejšie): V aplikácii ťuknite na „Pridať peniaze“, zadajte sumu, vyberte kartu (alebo pridajte novú) a potvrďte. Peniaze sú pripísané okamžite.
Bankovým prevodom (SEPA): V aplikácii si v časti „Pridať peniaze“ zobrazte svoje Revolut IBAN údaje. Z vašej banky odošlite SEPA platbu na tento IBAN.
Od iného Revolut používateľa: Prejdite do sekcie „Platby“, vyhľadajte používateľa cez telefónne číslo, e-mail alebo Revtag a pošlite peniaze okamžite.
Dôležité informácie:
Pri bankovom prevode nezabudnite na správny IBAN, ktorý nájdete v aplikácii.
Dobitie kartou je zvyčajne okamžité a bez poplatkov, no niektoré banky môžu účtovať poplatok za cezhraničnú platbu.
Uistite sa, že ste v aplikácii vybrali správnu menu podúčtu, ak dobíjate inú menu ako EUR.

@tundra už som poslala, len som tam maturovala.

mlenka121
13. apr 2026
@anonym_autor

@tundra už som poslala, len som tam maturovala.

@anonym_autor Pekny den, ako a kde ste si prosim zalozili ucet revolut?

suve99
13. apr 2026
@mlenka121

@anonym_autor Pekny den, ako a kde ste si prosim zalozili ucet revolut?

@mlenka121 cez mobil

mlenka121
13. apr 2026
@suve99

@mlenka121 cez mobil

@suve99 dakujem za navod a pomoc

suve99
13. apr 2026
@mlenka121

@suve99 dakujem za navod a pomoc

@mlenka121 musíš si stiahnuť appku na Revolut, potom postupovať podľa krokov... moc Ti asi v tom neporadím, mne pomáhali deti 😉

patrike
13. apr 2026

Pouzivam to uz par mesiacov, poplatky su nulove, len pozor na rozne ponuky ako "prejst na program premium", tam uz sa mesacne plati poplatok.
Dostanes aj virtualnu platobnu kartu, tu si bu vies pridat do Google penazenky a platit potom v obchode alebo zadat jej cislo na internet. Fyzicka karta je za poplatok. Vyhoda je vyborny kurz cudzich mien, vhodne na nakup na Aliexpress a pod, ak si nastavis platbu v USD.
Preco si nechavas ucet v SLSP ? S Revolutom vies normal fungovat.

patrike
13. apr 2026

Ak je ale tvoj ciel skryvat pred uradmi nejaky bocny prijem, tak to ti fungovat nebude, financna sprava uvidi prichadzajuce transakcie do SLSP z Revolutu. To by si musela tie peniaze minut priamo cez Revolut na nakupy alebo investicie.

kocuris
13. apr 2026

Je bez poplatku, pokiaľ nechceš platobnú kartu. Podporuje rýchle instant platby, funguje skvele. Platobná karta je buď virtuálna trvalá, alebo virtuálna jednorazová. Jediná vec, ktorá mi vadí, je že nepodporuje slovenský Pay by square, platbu cez QR kód. Ale to asi žiadna zahraničná banka, možno ešte tak české Fio. Revolut mám roky. Jediný poplatok som platil za VISA kartu, tuším 6€ jednorazovo. Inak spokojnosť.